Streaming Her kan du se de bedste modedokumentarer helt gratis

Foto: Sex and the City

Hvis du er vild med streaming, ikke at skulle betale en krone for det, og allerhelst gerne vil se dokumentarfilm, så skal du helt sikkert læse med her.

Streamingtjenesten Documentary+ er netop nu blevet mulig at tilgå her i Danmark.

Det skriver flatpanels.dk.

Selvom det muligvis lyder for godt til at være sandt, så kan du altså meget nemt begynde at streame allerede nu. Enten via apps til iOS, Android, Apple Tv, Amazon Fire TV, Roku eller på deres egen hjemmeside docplus.com.

Læs også: Netflix hylder Kvindernes Internationale Kampdag med ekstraordinær samling af film og serier, som du kan bingewatche

På hjemmesiden finder du alt fra modesdokumentarer til komedier, true crime og politik, så mon ikke der er noget for enhver smag.

Man kan blandt andet se dokumentaren ”A Perfect 14,” som udforsker modelverdenens forhold til plus-size modeller. I filmen ser man de seje kvinder, der forsøger at ændre modeverdenen, så der er plads til alle kropstyper, samtidig med, at de udfordrer samfundets standarder og kropsidealer. 

Læs ogsåThe Devil Wears Prada og The Kardashians kommer til Disney+

Hvis du er interesseret i endnu mere fra modeverden, kan du også kaste sig over filmen ”Dior And I,” som følger den forhenværende Creative Director for Dior, Raf Simons. I dokumentaren får man et eksklusivt indblik i, hvordan de store modehuse skaber deres kollektioner. 

Er du også vild med streaming? I galleriet herunder finder du de bedste kærlighedsfilm på Netflix. 

8 nye kærlighedsfilm på Netflix - og 9 'gamle' vi aldrig bliver trætte af

Relaterede artikler