Summer of Love 8 nye kærlighedsfilm på Netflix - og 9 'gamle' vi aldrig bliver trætte af

Foto: All Over Press

Selvom sommeren anno 2018 ser ud til at blive en drømme en af slagsen med sol og 30 grader, så er der stadig masser af god grund til at slappe af med en god film.

Om det er under parasollen ved det græske øhav, på terrassen i sommerhuset i Skagen eller på roadtrip i i Italien, så er vi ikke i tvivl om, hvilken type film, der skal vælges om sommeren; kærlighedsfilm, selvfølgelig.

Se også: 5 royale serier og film, du skal se, hvis du elsker The Crown

Og det er streamingtjenesten Netflix heldigvis helt enige i, hvorfor de netop har tilføjet en ny fane under kategorier med navnet 'Summer of Love', hvor de har tilføjet 8 helt nye film i kærlighedens tegn. 

Inden for det seneste år har mere end 80 millioner Netflix-konti set en romantisk komedie på tjenesten, hvilket svarer til næsten to tredjedele af Netflix’ globale publikum. Og tallene viser også, at vi ikke bare nøjes med at se filmene en enkelt gang – flere ser dem igen og igen. 

Se også: 23 boliger fra film og serier, som vi drømmer om at bo i

Og det er en brugeradfærd, vi sagtens kan sætte os ind i, og derfor har vi sammen med de 8 nye kærlighedsfilm på Netflix suppleret 9 kærligheds-'klassikere', som allerede er på Netflix, og som vi kan se igen og igen... Og igen! 

Se dem alle i galleriet nedenfor... 

8 nye kærlighedsfilm på Netflix - og 9 'gamle' vi aldrig bliver trætte af

 

Relaterede artikler