5 royale serier og film du skal se, hvis du (også) elsker The Crown

Foto: PR

Hvis du også elskede Peter Morgans royale drama, The Crown, og slugte både sæson et og to på kortere tid end du vil indrømme, så savner du med garanti allerede den majestætiske fortælling om dronning Elizabeth II og resten af det engelske kongehus.

Men frygt ej. For hvis du savner din favorit Netflix-serie, så er der flere Netflix-favoritter du kan stille din royale sult med.

Fordi vi også savner The Crown ligeså meget som dig, og glæder os som små børn til sæson tre, så har vi her fundet fem bud på de bedste serier og film, der også byder på drama, dronninger og mere majestætisk mundhuggeri, og som alle fungerer perfekt som optakt til når din yndlings-serie igen ruller over skærmen.

Læs også: Her er 8 overraskende celebrities, som er i familie med en royal 

Så til de utålmodige, der bare ikke kan vente på mere royalt drama, er galleriet nedenfor spækket med de serier og film, der byder på endnu flere royale romancer og interne familiestridigheder - klar til at se med det samme! 

Swipe dig igennem galleriet og find den (eller de!) perfekte serier og film du skal se, inden din yndlings must-see serie The Crown sæson tre vender tilbage på Netflix.

5 royale ferier og film du skal se som optakt til 'The Crown' sæson 2

 

Relaterede artikler