23 boliger fra film og serier vi drømmer om at bo i

Foto: All Over Press

Det er ikke kun 'Gossip Girl'-karakteren Blair Waldorfs store garderobe, Coco Chanels klassiske stil eller 'Venner'-karaktererne Monica, Chandler, Rachel, Phoebe, Ross og Joeys hyggelige venskab vi drømmer om, når vi ser vores yndlings tv-serier og film...

For oftest bor karakterne nemlig også i lejligheder eller huse, der kan opfylde selv vores vildeste boligdrømme - og de er bestemt også på vores ønskeliste.

Læs også: Så meget ville dine yndlings TV-lejligheder koste i dag

Vi er næppe de eneste, der har taget os selv i at sidde og se en af vores yndlings tv-serier eller film og drømt om selv at bo i en lækker lejlighed i midten af New York som de fire 'Sex and the City'-veninder eller i et kæmpestort hus med udsigt til havet som de intrigante 'Big Little Lies'-kvinder - også selvom vi godt ved, at vi nok aldrig (som i aldrig nogensinde!) får råd til at bo i noget, der ligner... Men vi har vel stadig lov til at drømme? 

Læs også: #PinkOnsdag: Her er de 21 mest ikoniske øjeblikke i pink filmhistorie

I galleriet nedenfor har vi derfor samlet de 23 mest misundelsesværdige boliger fra film og tv-serier, som vi gerne vil flytte ind i – med det samme tak!

23 hjem fra film og TV-serier, som vi gerne vil bo i

 

Relaterede artikler