Modefilm 11 modefilm du skal se, hvis du elskede The Devil Wears Prada

Foto: MEGA

Findes der noget bedre end at synke ned i sofaen med en god film med overbevisende skuespillere og en dragende fortælling?

Ja.

Endnu bedre er det nemlig, hvis filmen derud er krydret med mode. Tænk haute couture, high fashion, Gucci, Chanel og sko og kjoler i lange baner. I så fald er vi hooked, og vi tør næsten love, at vi ser hele filmen uafbrudt uden at tjekke Instagram imens (men også kun næsten).

The Devil Wears Prada er en af nyere tids mest ikoniske modefilm, og hvis du ikke allerede har set historien om Andrea Sachs (Anne Hathaway), der lander et job på det legendariske Runway Magazine og dermed får Miranda Pirestly (Meryl Streep) som chef, så skylder du først og fremmest dig selv en undskyldning, og dernæst kan du ikke få trykket ’Play’ hurtigt nok.

Læs også: 21 tårepersere, der med garanti vil få dig til at græde.

Men selvom The Devil Wears Prada er en af de mest kendte modefilm, er det absolut ikke den eneste.

Der er masser af gode bud på film hvis omdrejningspunkt er mode og enkelte af dem portrætterer endda virkelighedens største modeskabere som Coco Chanel og Yves Saint Laurent.

… Mon Karl Lagerfeld, der døde tidligere i år, snart får sin version?

Hvis du er klar på timevis af underholdning tilsat elegante klæder og et vokabular som kun særligt modeinteresserede forstår, så scroll løs i galleriet herunder og få 11 bud på modefilm, du med garanti vil elske:

11 modefilm du skal se, hvis du elskede The Devil Wears Prada

 

Relaterede artikler