Se hvilken julefilm der hittede det år, du blev født
Foto: All Over Press
Film og TV

Se hvilken julefilm der hittede det år, du blev født

Af redaktionen 7/12/2021
Fra 'Alene Hjemme' og 'Fars Fede Juleferie' til 'The Holiday' og 'Love Actually'. Det er julefilm, vi elsker at se igen og igen, og det er nok også derfor, at de var på alles læber, det år de kom ud. Men hvilken julefilm hittede egentlig det år, du blev født? Få et gensyn med de bedste julefilm fra 1987 og frem til i dag.

Julen er lig med hygge, konfekt og ikke mindst julefilm i fjernsynet, og sådan har det været lige siden de første snefnug faldt en julemorgen. 

 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor er det også heldigt, at der findes ligeså mange gode julefilm, som der er konfektstykker i skålen (i hvert fald inden du starter filmen), for så kan du veksle mellem alt fra gamle klassikere som ’The Sound of Music’ og ’A Christmas Romance’ med Olivia Newton-John til moderne julekomedier som 'The Holiday’ og 'Love Actually’.

 

Der kommer nemlig nye julefilm til hvert år, og derfor er der også helt bestemte julefilm, som knytter sig til bestemte årstal. Vidste du eksempelvis, at hvis du er født i 1992, så er "din" julefilm 'Alene Hjemme 2'. Og hvis du er fra 2000, så var det julefilmen med den grønne skabning 'Grinchen - Julen er stjålet', som var årets julehit.

 

For hver jul dateres et nyt filmhit i julens ånd, og vi har været et smut i julemandens gavearkiver for at se hvilke film, der var på alles ønskelister de år, de kom ud, helt tilbage fra 1987 og frem til i dag

Så find julegodterne frem og swipe dig igennem galleriet, når vi afslører, hvilken julefilm der hittede det år, du blev født. Måske er det lige præcis den julefilm, som du elsker allermest!