oscar nomineringer
Foto: Warner Bros./Zuma/Ritzau Scanpix
Film og TV

Oscars 2024: Her kan du streame de Oscar-nominerede film

Af Signe Bjørg Granberg 1/02/2024
Årets Oscar-nomineringer er på plads, og mange af de nominerede film kan allerede nu ses på streaming i hjemmebiografen. Vi guider til, hvor du finder alle de fremragende film.

For nyligt blev nomineringerne til dette års Oscar-uddeling annonceret, og i den anledning har vi støvsuget streamingtjenesterne og samlet en oversigt over, hvor du kan se flere af de Oscar-nominerede film.

Det er værd at bemærke, at nogle af filmene, bl.a. Poor Things, The Holdovers, Anatomy of a Fall og The Zone of Interest, stadig kan ses i biografen og derfor ikke er tilgængelige på streaming endnu, men langt de fleste af de nominerede film kan nydes hjemme på sofaen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her kan du se de Oscar-nominerede film:

RIDDER LYKKE

Foto: Jalabert Production og M&M Productions

Den danske Oscar-kandidat om sorg og sorgbearbejdelse, der er instrueret af Lasse Noer med Kim Magnusson som producer, er en fin og rørende lille filmperle.

Kan ses på TV 2 Play.

Ridder Lykke er nomineret for: Bedste kortfilm

OPPENHEIMER

Christopher Nolans episke storfilm med Cillian Murphy i rollen som atombombens fader, Robert Oppenheimer. Filmen er årets nominerings-topscorer med hele 13 nomineringer.

Kan lejes eller købes på bl.a. Blockbuster.

Oppenheimer er nomineret for: Bedste film, bedste instruktør, bedste mandlige hovedrolle, bedste kvindelige birolle, bedste mandlige birolle, bedste klipning/redigering, bedste adapterede manuskript, bedste fotografering/cinematografi, bedste lyd, bedste produktionsdesign, bedste kostumedesign, bedste makeup og styling, bedste originalmusik.

KILLERS OF THE FLOWER MOON

Martin Scorsese er en yderst erfaren herre i Hollywood, og endnu en gang har han skabt et mesterværk af en historisk film med Lily Gladstone, Leonardo DiCaprio, og Robert De Niro på rollelisten.

Kan ses på Apple TV+.

Killers of the Flower Moon er nomineret for: Bedste film, bedste instruktør, bedste kvindelige hovedrolle, bedste mandlige birolle, bedste fotografering/cinematografi, bedste klipning/redigering, bedste kostumedesign, bedste originalsang, bedste originalmusik, bedste produktionsdesign.

BARBIE

Sidste års største biografhit og en lyserød drøm af en film fra Greta Gerwig med Margot Robbie i titelrollen som Barbie og bl.a. Ryan Gosling og America Ferrera i et par stærke biroller.

Kan ses på HBO Max.

Barbie er nomineret for: Bedste film, bedste mandlige birolle, bedste kvindelige birolle, bedste originalsang (x2), bedste adapterede manuskript, bedste kostumedesign, bedste produktionsdesign.

MAESTRO

Bradley Cooper har både skrevet manuskript, instrueret og spiller hovedrollen i den smukke biopic om komponisten og dirigenten Leonard Bernstein. Carrey Mulligan spiller Bernsteins kone Felicia.

Kan ses på Netflix.

Maestro er nomineret for: Bedste film, bedste mandlige hovedrolle, bedste kvindelige hovedrolle, bedste fotografering/cinematografi, bedste originalmanuskript, bedste lyd, bedste makeup og styling.

SOCIETY OF THE SNOW (SNEFÆLLESSKABET)

Den stærke, spanske Netflix-film skildrer historien om den uruguayanske rugbyhold, der i 1972 styrede ned i Andesbjergene og måtte ty til kannibalisme for at overleve.

Kan ses på Netflix.

Snefællesskabet er nomineret for: Bedste internationale film og bedste makeup og styling.

NYAD

Det medrivende sportsdrama om den kvindelige elitesvømmer, der vil svømme fra Cuba til Florida, er baseret på virkelige begivenheder med Jodie Foster og Annette Bening i topform.

Kan ses på Netflix.

Nyad er nomineret for: Bedste kvindelige hovedrolle og bedste kvindelige birolle.

NAPOLEON

Ridley Scotts storstilede Napoleon-film med Joaquin Phoenix som den ærgerrige kejser, der var lige dårlig til både krig og kærlighed, er en visuelt smuk oplevelse.

Kan ses på Apple TV+.

Napoleon er nomineret for: Bedste visuelle effekter og bedste produktionsdesign.

THE CREATOR

The Creator er den fascinerende historie om en verden, hvor en atombombe i Los Angeles, angiveligt affyret af en AI, har udløst en indædt og langsommelig krig mod al kunstig intelligens.

Kan ses på Disney+.

The Creator er nomineret for: Bedste visuelle effekter og bedste lyd.

MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING PART ONE

Tom Cruise og instruktør Christopher McQuarrie er i topform og leverer action i beundringsværdig høj klasse med den seneste Mission: Impossible-film.

Kan ses på SkyShowtime.

Mission: Impossible Dead Reckoning Part One er nomineret for: Bedste visuelle effekter og bedste lyd.

RUSTIN

Netflix-filmen om borgerrettighedsforkæmperen og arrangøren af marchen mod Washington er et solidt drama med en fremragende Colman Domingo i hovedrollen.

Kan ses på Netflix.

Rustin er nomineret for: Bedste mandlige hovedrolle.

INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY

Den nyeste Indiana Jones-film med Harrison Ford og Mads Mikkelsen byder på flot musik, hæsblæsende biljagter og masser af fan-service.

Kan ses på Disney+

Indiana Jones and the Dial of Destiny er nomineret for: Bedste originalmusik.

Denne artikel blev første gang bragt på vielskerserier.dk.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her