Single All The Way, Netflix
Foto: Netflix
Film og TV

Netflix lander snart sin første queer-julefilm

af Julie Sofie Hauritz og Dina Saugman 19/10/2021
"Singlebells, Singlebells, Single all the way" – sådan lyder dette års version af den klassiske julesang, hvis du spørger Netflix. Streamingtjenesten præsenterer nemlig snart en ny julefilm, 'Single All The Way', der udover sne og gaver, også byder på hjertevarm romantik mellem to unge mænd.

Julen er lige om hjørnet. Vi kan så småt ane stemningen i butikkerne, hvor både julepynt og chokoladejulekalendere begynder at titte frem. Derudover begynder streamingtjenesterne også at anbefale julefilm til vores aftener på sofaen.

Læs også: Disse 16 uhyggelige film og serier, kan du streame til halloween

Vi har før givet vores bud på de 10 bedste julefilm, og flere af dem kan vi med stor juleglæde finde på streamingtjenesten, Netflix.

Netflix har de seneste år nemlig sørget for, at vi er godt dækket ind af julefilm, og igen i år har de en del af slagsen på programmet.

Faktisk har de gemt en helt særlig julefilm under træet til os dette år. De har nemlig produceret deres første julefilm nogensinde, hvor et homoseksuelt romantisk forhold er i centrum.

Julefilmen, 'Single All The Way', handler om Peter, der er blevet træt af, at hans familie altid skal dømme ham for at være single. Faktisk er han blevet så træt af det, at han overtaler sin bedste kammerat, Nick, til, at de sammen skal tage hjem til Peters familie i juleferien og foregive, at de er kærester.

Men men men... Tingene går sjældent som planlagt – og det gør det heller ikke for Peter.

Tingene bliver pludselig vanskelige, idet Peter beslutter sig for at tage på en blinddate, som hans mor har planlagt, hvorfor han ender i en situation, hvor han ikke bare skal vælge mellem én, men hele to beundrere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan godt glæde dig, for i filmen er der flere velkendte ansigter.

Hvis du, ligesom vi, elsker 'Ugly Betty', 'White Lotus' og 'Ginny & Georgia', er den nye julefilm 'Single All The Way' helt sikkert lidt af en julegave til dig.

I 'Single All The Way' optræder flere skuespillere fra de tre serier nemlig. Eksempelvis spilles hovedrollen, Peter, af Michael Urie, der er specielt kendt for sin rolle som Marc i 'Ugly Betty'.

Derudover spilles Peters singletante, Sandy, af Jennifer Coolidge, der blandt andet er kendt for sin rolle som den rige og ret forstyrrede Tanja i 'White Lotus'.

Vi møder også Lisa, der spilles af Jennifer Robertson, som vi kender fra rollen som Ellen i 'Ginny og Georgia'.

'Single All The Way', gør og tør noget, vi ikke før har set på Netflix. Med sin præmiere på streamingtjenesten den 2. december 2021, går der ikke længe, før vi kan kaste os over julefilmen og komme i et vaskeægte julehumør.

Men har du svært ved at vente så længe, kan du i galleriet herunder se, hvilken julefilm, der hittede det år, du blev født - og hvis du kan lide svaret, kan du tyvstarte julen og se filmhittet allerede nu.