KUWTK, ny serie er på vej
Foto: Mega
Film og TV

The Kardashians vender tilbage i ny realityserie – her er alt, vi ved

af Dina Saugman 26/10/2021
Efter at have delt ud af sin hverdag på nært hold, valgte familien at takke af for 'Keeping Up With The Kardashians' efter 20 sæsoner. Men nu går der ikke længe, før vi igen får glæde af vores foretrukne realityfamilie, da de vender tilbage i en ny serie.

Det er ikke længe The Kardashians har kunne holde sig væk fra tv-verdenen, men det kunne vi måske have sagt os selv? Med så spændende et liv, følger jo også et ansvar – ikke?

Læs også: Se Vin Diesel i sin rørende gestus, hvor han følger Paul Walkers datter op ad kirkegulvet

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

'Keeping Up With The Kardashians' sluttede tidligere på året, efter at være blevet sendt i intet mindre end 20 sæsoner. Vi har altså kunne følge med på nært hold i alt fra Kendall Jenners 'sweet 16', Scott Disick, der blev Lord, hvordan familien håndterede Caitlyns kønsskifteoperation samt søstrenes ægteskab og familieforøgelser.

Men siden familien stoppede med at sende 'KUWTK', er flere Kardashian-nyheder blevet delt: Kim og Kanye er blevet skilt, Kourtney er blevet forlovet med Travis Baker, Kylie er gravid med sit andet barn, Kendell er gået offentligt med sin kæreste og Khloé har lanceret en ny jeans-kampagne, der faktisk er for sexet til at kunne blive vist på tv.

Og hvis vi kender The Kardashians ret – og det gør vi jo efter 20 sæsoners venskab – så venter der nok mange flere nyheder, vi selvfølgelig skal følge med i.

Læs også: Kim Kardashian har kastet sin kærlighed på dette danske smykkebrand

Den nye Kardashian-serie overgår til Hulu, og vil kun være tilgængelig for Disney-abbonnenter. Ved at overgå til Hulu, bliver serien i stedet streamet, og dermed kan afsnittene hurtigere eksekveres til fansene.

I serien vil vi selvfølgelig få glæde af at se Kendall, Kylie og Kris Jenner, samt Kourtney, Khloé og Kim Kardashian. Herudover kan vi se frem til endnu flere skøre øjeblikke med Scott Disick, Kourtneys eks.

Om hendes nuværende forlovede, Travis Baker, er med i serien, er endnu uvist. Men Kim har i 'The Ellen Degeneres Show' i september ytret, at hun har en formodning om det, eftersom han er blevet så stor en del af Kourtneys liv.

Læs også: Kendall Jenner har denne helt særlige regl, der gælder alle dem, hun har datet

I selvsamme show har Khloé teaset for, at serien lander i begyndelsen af 2022: "Enten i slutningen af januar eller begyndelsen af februar," fortæller hun.

Der er endnu ikke en titel til serien og præcis, og hvad seriens format vil ende ud i, er endnu også uvist. Dog har Kim i et interview med Wall Street Journal løftet sløret for, at der vil være mere fokus på familiens erhvervsliv frem for deres interne drama.

"Det bliver noget andet, men jeg vil ikke love, at man ikke får lov til at opleve vores skøre sider," fortæller hun til avisen.

Kris fortæller om showet, til Disney Upfront, at vi får lov til at følge familiens udvikling på tæt hånd:

"Jeg kan dog ikke sige så meget, da jeg ikke vil afsløre noget, men vi vil se fabelagtige ud, og alle vil have lyst til at se programmet," afslutter hun.

Med den nye realityserie kan vi glæde os til igen at være med på første række, når familien deler glimt fra deres begivenhedsrige hverdag.

Herunder har vi samlet en A-Z ordbog over 'Keeping Up With The Kardashians' mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke, som du kan kaste dig over, mens vi venter på at få vores all-time-favourite-family tilbage på skærmen.