Se billederne Kendall Jenner viser en helt særlig person frem

Foto: @kendalljenner

Kendall Jenner og basketballspilleren Devin Booker har datet i et år, men det er ikke meget, man har set til de to turtelduer, de har nemlig valgt at holde deres forhold temmelig privat på de sociale medier – i hvert fald indtil nu.

I anledning af parrets årsdag delte de begge romantiske billeder af hinanden på Instagram for at hylde den kærlighed, som de har sammen.

Læs også: Kendall Jenner åbner op om sin angst i ny serie

Kendall startede ballet med at dele et sødt billede på sin storie af sig selv, sin kæreste og Devins hund.

Foto: @kendalljenner

Supermodellen sluttede sine stories af med at dele et billede, hvor hun ligger og omfavner Devin. Her kan man tydeligt se kærligheden mellem det forelskede par.

Foto: @kendalljenner

Det var dog ikke kun Kendall som gav sine følgere et lille smugkig i sit forhold. Devin delte selv nogle billeder på sin Insta.

Basketballspilleren delte blandt andet et billede af Kendall, hvor hun står med armene i vejret. Som tekst til billedet skrev han ’365’, hvilket indikere de antal dage, som parret har været sammen.

Foto: @dbook

Devin afsluttede sine stories med et billede af en restaurant med solnedgang i baggrunden. Meget tyder på, at det var her kæresteparret fejrede deres årsdag sammen. Mere romantisk bliver det ikke!

Foto: @dbook

Det ser ud til, at de to stjerner har ændret deres mening omkring at holde forholdet privat, så mon ikke vi kommer til at se mere til det søde par i fremtiden. Vi håber!

Læs også: Kendall Jenner har én helt særlig regel, som gælder for alle dem, hun har datet

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler