Foto: Friends
Friends

Hvad ville karaktererne fra Friends have på i dag?

af Rose Maria Boelsmand 17/03/2020
Ville Monica være en Celine-pige i 2020 - og kan du forestille dig Joey i Versace? Vi giver her vores bud på, hvad Friends-karaktererne ville have på i 2020. Se med.

How you doin’? Jo tak fordi du spørger. I disse Corona-tider, hvor tiden skal gå med alt andet end at hænge ud med vennerne på kaffebaren, er vi her for at underholde dig. Og hvordan bedre, end et gensyn med vores allerbedste venner fra New York og et bud på, hvordan de ville se ud, hvis kult-serien var optaget i dag (eller ikke i dag-i dag, for så ville der nok ikke være meget liv på Central Perk, men I forstår.)

I anledning af at Friends sidste år kunne fejre sit 25 års (!) jubilæum, er der blevet draget mange paralleller mellem seriens cast og deres outfits - særligt i de første sæsoner - til det, vi har set på runwayen i de seneste år. Særligt seriens helt store stjerne, Jennifer Aniston, er blevet fremhævet som et stilikon i rollen som Rachel Green – både dengang og så sandelig også i dag. Anistons popularitet (og de glædelige gensyn med mange af Rachels golden stiløjeblikke) eksploderede, da Jen-Jen i slutningen af 2019 E-N-D-E-L-I-G kom på Instagram, og for en kort stund forårsagende at det sociale medie crashede, da ALLE skulle ind og følge hende – og se dén selfie, der varslede at en ny episode af Venner var under opsejling, selvom det da endnu ikke var bekræftet.

Nuvel, det var slet ikke det, det skulle handle om – men omvendt skal tiden jo gå med et-eller-andet, når vi ikke kan komme ud og lege.

Det var moden, vi havde gang i. Som i de (næsten) dugfriske runway-looks, vi kunne forestille os at se Phoebe, Chandler, Joey, Ross, Monica og selvfølgelig Rachel i, hvis serien udspillede sig i 2020.

Vores bud har vi samlet i galleriet nedenfor – og om vi får ret i, at Monica er en Celine-pige og Phoebe stadig har hang til batik – ja, det vil tiden vise, når det sidste, afsluttende afsnit af Friends – vi kan kalde den ’The One Where They All Got Back Together’ – får præmiere, 16-17 år efter den sidste episode rullede over skærmene for allerførste gang.