Foto: MEGA
Friends

Her er de 10 mest populære Friends-episoder

af Anna Birch Jakobsen 19/01/2021
26 år efter den første Friends-episode rullede over skærmen, er det blevet usædvanligt at møde nogen, som aldrig har set et eneste afsnit af de i alt 236 episoder. Friends bliver stadig streamet over hele verden, men hvilke afsnit er egentlig de mest populære? Se med her, når ELLE afslører, hvilke 10 episoder, der blev set af flest mennesker, da de blev sendt på tv.

Friends er - og forbliver - en af de mest populære komedieserier i hele verden. 

Efter 26 år streamer vi stadig serien og (gen)ser de mange episoder, hvor Chandler, Joey, Ross, Phoebe, Rachel og Monica forsøger at navigere hverdagen som 30-årige venner (og efterhånden kærester). 

Læs også: 30 sjove Friends-facts, som kun de største fans kender til

Psst... Friends blev fjernet fra Netflix i december, men bare rolig, du kan stadig få dit Friends-fix på HBO, hvor hele serien er blevet tilgængelig. 

Hvis du er en af de mange Friends-fans, så har du måske et favoritafsnit af den højtelskede komedieserie? Men er din favoritepisode også en af de mest sete?

I galleriet herunder har ELLE samlet de 10 episoder af serien, som flest seere tunede ind for at se, da serien rullede over skærmen fra 1994-2004.