Foto: Pressefoto
Film og TV

ELLE Anmelder… Single i New York

af Celina Bengtsson 11/02/2016
I en by, der aldrig sover, og som er stoppet til randen med dunkende, ensomme hjerter, handler det om at holde hovedet koldt, for ikke at falde i de mange fælder og fristelser, som singlezonen inkluderer… ELLE har set den nye komedie, Single i New York, og du kan læse vores anmeldelse lige her!

Den nye Warner Bros komedie, Single i New York har i dag, torsdag den 11. februar 2016, premiere i de danske biografer. ELLE har set filmen, og lige her kan du læse, hvad vi synes om den nyeste romantiske komedie på lærredet.

Det, som måske synes at være den rigtige beslutning i øjeblikket, ender med at give et gevaldigt og hjerteknusende bagslag, som hovedpersonen, Alice, spillet af Dakota Johnson, må indse, at hun bliver nødt til at leve med, om hun så vil det eller ej.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter at have forladt sin første og eneste store kærlighed, college-kæresten, Josh, for at opleve, hvordan singlelivet leves, finder Alice forholdsvis hurtigt ud af, at de trygge rammer i forholdet med Josh alligevel bestemt er at foretrække. Det er desværre bare for sent, for Josh viser sig at have fundet sig ganske fint til rette uden hende. Han har sågar allerede fundet en ny, og er på ingen måde interesseret i at falde tilbage i det gamle mønster med Alice.

Vi følger flere forskellige karakterer i Single i New York, både kvinder og mænd, og deres individuelle veje viser sig at krydse hinanden på det ene eller det andet tidspunkt, og have en altafgørende betydning for hver enkelt af karakterernes liv.

Se også: Mandagsmuse: Dakota Johnson

I en by som New York, hvor så mange ensomme og håbefulde hjerter slentrer rundt i gaderne og søger en at dele tilværelsen med, omend det så måtte være et seriøst parforhold, et one night stand eller måske bare en ting derimellem, er det ikke altid lige let at finde sig tilpas - og slet ikke let at huske, hvem man selv er - og hvem, man gerne vil være.

Heldigvis for Alice, møder hun Robin, spillet af den hysterisk sjove, Rebel Wilson, som lever efter den simple filosofi, at hun aldrig vågner op efter en nat i byen, uden at have haft sex med en. Robin forsøger, med alle de bedste intentioner, at lære Alice, hvordan man er Single i New York. Robins karakter er så gennemført og selvironisk, så man flere gange må tage sig selv i at sidde og hulke af grin over hendes sjofle replikker og kække kommentarer.

Om der er en rigtig - og omvendt - en forkert måde at leve singlelivet på, viser sig i virkeligheden at være ret irrelevant, for det, som Alice og filmens andre karakterer ender med at opdage er naturligvis den klassiske kliché med, at en partner ikke betyder alt, men, at dét, der i sandhed har betydning er, at man har gode veninder og folk, man holder af omkring sig.

Dog skal det siges, at på trods af, at Single i New York har flere scenarier, som er set før, griber den emnet an på en ny og lidt atypisk måde, som er afsindigt underholdende og samtidig rigtig genkendelig og realistisk, samt selvfølgelig en smule udfordrende, hvilket blot gør den endnu sjovere.

Single i New York er en film for dig, der holder af et godt grin, har et svagt punkt for de typiske Hollywood-klichéer og desuden ikke er bange for at få et seriøst reality-tjek om, hvordan livet som single i virkeligheden er - eller i så fald burde være!

Den har alt, hvad en typisk romantisk komedie skal have, men den formår derudover også at stille kritiske spørgsmål til det moderne singleliv og de nye definitioner af parforholdet, på en sjov, udfordrende og i det hele taget bare særdeles underholdende måde, som vi aldrig har set før.

Og så peaker det hele naturligvis lige, da ‘’Lean on’’ med danske Mø spiller for fuld skrald i baggrunden, lige inden filmen når sit klimaks. Det kan da ikke andet end at få ens danske hjerte til at galopere en smule.

Psst… Single i New York har premiere i de danske biografer i dag, torsdag den 11. februar 2016, og er, hvis du spørger os, uden tvivl værd at se.

Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet, hvor vi har samlet et par billeder fra filmen til dig!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her