Foto: Sex And The City
Top 10

De 10 værste film fra årtiet, der gik

af Anna Holm Pedersen 21/01/2021
For kun 20 dage siden afsluttede vi 2020, og med det, endnu et årti. I den forbindelse har ELLE samlet 10 af de værste film, der er blevet produceret indenfor denne æra. Måske er din yndlingsfilm med på listen - læs med her og få svaret.

Hollywood, den amerikanske filmindustris navle, centrummet for håbefulde skuespillere og filmskabere, og byen der gør showbiz-drømme til virkelighed.

Der er ingen tvivl om, at Hollywood har underholdt de fleste af os i en tid, hvor vi har set rigtig mange film. Men det er ikke alle filmproduktioner, der er kommet af sted med strålende anmeldelser og Golden Globes. Nogle tager også hjem med en Razzie – Golden Globes modstykke – der uddeles under Golden Raspberry Awards, et parodiawardshow, der ærer Hollywoods værste filmpræsentationer.

Læs ogsåHer er de 10 mest populære Friends-episoder

Er du også nysgerrig på, hvilke film, der i dette årti har taget de fleste nominationer og priser med hjem for den værste performance? Så læs med herunder når ELLE afslører, hvilke 10 film, der officielt kan krones som de værste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.