Foto: All Over Press
Kultur

ELLE interviewer: Beate Bille om serien 'Black Widows'

af Emilie Bech Zerlang 1/02/2016
På torsdag den 4. februar starter en ny serie på TV3 og ViaPlay med danske Beate Bille i hovedrollen. Serien 'Black Widows' handler kort fortalt om 3 bedste veninder, som pludselig bliver til koldblodige mordere. ELLE.dk har mødt Beate Bille til en snak om den nye serie...

Selvom om skønne Beate Bille har travlt med livet som nybagt mor, kan du snart møde den dygtige skuespiller på skærmen hver torsdag i TV3 og ViaPlays nye dramaserie 'Black Widows'.

Black Widows er en nordisk dramaserie med Beate Bille, Cecilia Foss og Synnöve Macody Lund i hovedrollerne. De spiller henholdsvis Kira, Rebecka og Johanne, som på brutal vis myrder deres mænd. Hollywoodstjernen Peter Stormare spiller den svenske kriminalbetjent, som noget modvilligt tvinges til at samarbejde med sin norske kollega Peter Vesselö, som spilles af Kyrre Hellum.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Copenhagen Fashion Film Festival 2016 - se programmet her

I de øvrige danske roller kan du glæde dig til at møde danske talenter som Charlotte Fich, Ken Vesegaard og Farshad Farshad Kholghi.

Som optakt til den nye dramaserie har vi her på ELLE.dk talt med Beate Bille om den nye serie, herunder hvordan det var pludselig at spille rollen som koldblodig morder:

Hvordan har det været, at tage del i så stort et nordisk filmprojekt som Black Widows?

Det har været virkelig sjovt, og særligt fordi at det er en hovedrolle, som jeg har fået lov til at udvikle over 8 afsnit. Det er sjovere, fordi man får lov til at få fingeren mere ned i arbejdet - og det er jo virkelig sjovt som skuespiller.

Du spiller én af de tre kvindelige hovedroller - hvordan vil du beskrive din karakter?

Ja, jeg spiller karakteren Kira, som er den mest spontane karakter og en frihedsfugl, der er lidt mere et rodehoved, som ikke har styr på sit liv sammenlignet med de andre.

Ud fra traileren kan vi forvente masser af action fra koldblodige kvinder – hvordan har det været at spille en så ’dramatisk’ rolle?

Serien er en drama/comedy-serie, og selvom det kom på et lidt skævt tidspunkt i mit liv, hvor jeg lige have fået en lille baby, så synes jeg, at det har været virkelig sjovt! Og så er det fedt, det der med, at det er 3 kvindelige hovedroller, som er nogle virkelig handlekraftige damer. Derudover er det anderledes, fordi det ikke er en klassisk 'nordic noir'-serie, som vi er vant til i Norden. Det er mere weird drama/komedie, og det har været sindssygt sjovt at prøve og lave den genre. Og så dét at vi er hele 3 kvindelige hovedroller - det sker virkelig sjældent på tv eller film.

De to andre hovedrolleindehavere er svenske Cecilie Foss og norske Synnöve Macody – hvordan komplimenterer I hinanden som karakterer og privat?'

Vi var rigtig spændte på vores første møde, for det skulle jo ligesom fungere mellem os. Men vi har en helt vildt god kemi, og vi har det sjovt sammen - og så sætter vi virkelig pris på hinanden, men også på vores forskelligheder og vores forskellige kulturer. Men det er to rigtig skønne piger, som jeg har arbejdet sammen med, og de er så begavede og dygtige begge to.

Vi glæder os utrolig meget til at se dig i Black Widows - hvordan kommer 2016 ellers til at se ud for dig?

Lige nu er jeg lidt åben, men eftersom jeg sprang ud i arbejdet efter kun 3 måneder med min lille nyfødte dreng, så bruger jeg lige den første tid med ham.

TV3's nye dramaserie 'Black Widows' har premiere torsdag den 4. februar kl. 21.00 på TV3 og klokken 22.00 på ViaPlay.

... Få et lille sneak peek på 'Black Widows' her:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her