Dansk bydel er kåret som verdens bedste
Foto: @mirabelle_bakery og @barpastacph
Nyhed

Dansk bydel er kåret som verdens fedeste

af Emilie Østerby Bruun 7/10/2021
Verdens fedeste bydel er netop blevet kåret, og den ligger ingen andre steder end i København. Så hvilken københavnsk bydel byder på den bedste mad, kultur, stemning og det stærkeste fællesskab? Få svaret her.

Rejsemagasinet TimeOut har netop kåret verdens fedeste bydel, og den ligger selvfølgelig i vores dejlige hovedstad, København. Kan du gætte hvilken?

Meningsmålingen er lavet blandt 27.000 beboere og lokale eksperter, der har bedømt ud fra, hvilke bydele i verden, der byder på den bedste mad, kultur, stemning og det stærkeste fællesskab.

Læs også: 10 barer og klubber, vi drømmer om at besøge post-corona

TimeOut skriver om bydelen:”Denne mangfoldige bydel, på den nordlige side af søerne, er en skøn blanding af historiske vartegn, ultramoderne arkitektur og mad- og drikkeoplevelser, der gør denne berømte gourmetby stolt.”

Med denne beskrivelse har du sikkert gættet det, og ja, det er selvfølgelig Nørrebro, der er kåret som verdens fedeste bydel.

”Uanset hvordan du definerer ’cool’, så har Nørrebro det,” sådan beskrives vores københavnske bydel, og dét kan vi da kun være stolte af!

Bydelen roses for vækst, sammenhold og gode initiativer i en ellers svær tid med Corona-pandemien over os. For på trods af nedlukninger og restriktioner, er der nemlig skudt nye bagerier, restauranter og vinbarer op på Nørrebro.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kender måske det populære bageri Mirabelle, der er kendt for sit surdejsbrød og sine velsmagende croissanter. Nu er der åbnet endnu et bageri, der helt sikkert er et besøg værd, nemlig det økologiske bageri Rondo, der åbnede den 2. maj i år.

Udover økologiske bagerier, er Nørrebro kendt for fantastiske spisesteder som den japanske restaurant Ramen To Bíiru eller den mexicanske restaurant Mæxico.

Også italienske spisesteder er der masser af. Blandt andet den helt nye Bar Pasta, der ligesom Rondo, er åbnet under pandemien. 

Bar Pasta byder også på naturvin i de tilstødende lokaler, hvor de har vinshoppen og delikatesseforretningen Veranda. 

Udover lækre mad- og drikkeoplevelser, byder Nørrebro også på specialbutikker i Jærgersborggade og andre finurlige små butikker i Elmegade.

Desuden er der altid god stemning og plads til alle på Nørrebro, og vi kan kun være enige med den flotte kåring vores københavnske bydel har fået. 

Du kan se hele listen over de 49 fedeste bydele i verden her. 

Læs også: Her er de 20 bedste steder at spise brunch i København