Foto: Mega
Diamantdrømme

Victoria Beckham har hele 14 forlovelsesringe - se de vildeste her!

af Line Lei Mohrsen Jensen 26/08/2020
Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at fodboldspilleren, David Beckham, og den forhenværende Posh Spice, Victoria Beckham, lever et helt ekstravagant liv. Men udover at parret har dyre biler stående i garagen og bor i et kæmpe luksus-palæ, er noget af det mest overdådige, at Victoria har hele 14 forlovelsesringe i smykkesamlingen!

Ja, du læste rigtigt. Victoria Beckham er den heldige ejer af 14 forlovelsesringe! 

Den internationale modedesigner og tidligere Spice Girl-sangerinde har nemlig ikke kun vundet i lotteriet hvad angår en flot fodboldstjerne, for hun har nemlig også vundet i smykkesamlingen. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er 21 år siden, at fodboldgeniet David Beckham giftede sig med den succesfulde Victoria Beckham, og i årenes løb har hun udvidet sin smykkesamling noget så gevaldigt. I løbet af parrets ægteskab har fodboldfruen nemlig fået - hold nu fast - intet mindre end 14 forlovelsesringe i gave af hr. Beckham, og her snakker vi altså de helt store og overdådige ringe med glitrene ædelsten. 

Men hvorfor også nøjes med en forlovelsesring, når man kan få 14? 

Læs også: David og Victoria Beckham fejrer 20-års bryllupsdag - se en timeline over deres forhold  

Victorias kostbare samling af forlovelsesringe rummer alt fra store, smukke diamanter, rubiner og safirer til ædelsten som smaragder og månesten og formodes at have en værdi på ca. 74 millioner kroner! Man kan altså sige, at Victoria efterhånden har en del at vælge i mellem og næsten må have en forlovelsesring til ethvert outfit. 

Psst! David og Victoria Beckhams søn, Brooklyn, har netop friet til sin kommende kone, Nicola Peltz, og måske er det snart hende, som der har den dyreste samling af forlovelsesringe. Milliardarvingen, Nicola Peltz, kommer nemlig også fra en meget velhavende familie - som rent faktisk er god for rundt regnet 110 milliarder kroner! Du kan læse mere om parret HER.

Er du også nysgerrig på nogle af fru Beckhams vildeste forlovelsesringe? Så se med i nedenstående galleri hvor ELLE har samlet en række billeder.