Chok

Selena Gomez overvejer karrierestop: Her er hendes forklaring

af Emil Minana, redigeret af Ema Seferovic 15/03/2021
I en alder af bare 28 år, er Selena Gomez klar til at lægge karrieren på hylden. Er du også nysgerrig på hvorfor? Så læs med her.
I den aktuelle udgave af amerikansk Vogue, løfter Selena Gomez sløret for, at hun måske vil stoppe karrieren. Hun lufter tanken om, kun at lave et album mere og derefter gå på pension. Se hendes forklaring i videoen her:

Selenas udtalelse har fået flere fans til tasterne. De er nemlig triste over nyheden om, at sangerinden måske snart har sunget sin sidste sang. Men det er ikke kun fans, der er utilfredse med nyheden. Flere kendte har også udtrykt deres ærgrelse.

Læs ogsåSelena Gomez overtog Rihannas sang – nu kan du høre Rihannas version

En af dem er popstjernen Cardi B. Hun støtter op om Selena Gomez og skriver i et Twitter-post, at hun mener, at Selena skal fortsætte med at lave musik. Se postet her: 

Cardi B. giver et råd med på vejen. Hun mener, at Selena har brug for en ny æra, hvor vi ser en mere kantet side af hende. Selena Gomez har ikke svaret tilbage på Cardis råd.

Men hvem ved, måske er det vejen frem for Selenas sangkarriere? Vi håber i hvert fald på at høre mere fra den garvede sangerinde. 

Igennem tiderne har meget af Selenas musik omhandlet forholdet til ungdomskæresten, Justin Bieber. Vil du også vide mere om det turbulente forhold og inspirationen til hendes sange? Så læs med her, hvor ELLE har samlet alt, det du skal vide om Gomez og Biebers on-off forhold.