Celebrity

Se Nicole Kidmans vilde forandring

af Redaktionen 20/06/2013
Der er sket meget med Nicole Kidmans udseende. Vi følger hende udvikling fra rødhåret ungpige til Hollywoodstjerne med lyse lokker

Nicole Kidman fylder 46 år den 20. juni, og selvom hun ser smuk ud, er der virkelig sket meget med hendes udseende.

Fra tidligere at have været modstander af plastikkirurgi med små bryster, et bredt og smukt smil og naturlige smilerynker, er hun blev noget mere 'stram i betrækket'. Trods den tydelige forandring, har Nicole i mange år benægtet, at hun havde været under kniven eller fået sprøjtet noget ind i ansigtet. Men i 2013 indrømmede hun, at hun har prøvet Botox:

"Ingen plastikkirurgi til mig, tak. Jeg har prøvet Botox, desværre, men jeg kom væk fra det, og nu kan jeg endelig bevæge ansigtet igen," siger hun.

Og hvordan holder Nicole sig så smuk?

"Jeg bruger solcreme, jeg ryger ikke og jeg passer på mig selv, og det er jeg stolt af. Alle kan gøre alt ved dem selv - jeg dømmer dem ikke - men personligt tror jeg på at være i form. Det har jeg lært hjemmefra," siger hun.

Vi har dog taget et kig på billeder af smukke Nicole, og vi må indrømme, at vi ikke heeelt køber den med, at hun har droppet Botox og læbe-fillers.

Døm selv i galleriet nedenfor!