Foto: Mega
Boligdrøm

Se Kylie Jenners nye palæ til 250 millioner

af Amalie Takahashi Christiansen 27/04/2020
Det er langt fra de fleste 22-årige, der kan skrive boligejer på CV’et, men den 22-årige Calabasas-prinsesse Kylie Jenner har netop udvidet sit 'kongerige' med et palæ til $36,5 millioner aka 250 millioner kroner i et af L.A's. mest attraktive områder - se palæet her!

Det er langt fra de fleste 22-årige, der kan skrive boligejer på CV’et, men den 22-årige Kylie Jenner har allerede ejet masser af huse i sit relativt korte liv, og hun flyttede ind i sit første, da hun var kun 17 år!

Men den unge kendis har netop udvidet sit kongerige med et palæ til en pris på intet mindre end 36,5 millioner dollars i et af Los Angeles’ mest attraktive områder, der ligger et stykke fra Calabasas-prinsessens andet hjem.

Men tro det eller ej, så var palæet et rent røverkøb. Det var oprindeligt sat til $55 millioner – og kan man sin matematik, har den unge kendis altså sparret $18,5 millioner (med andre ord 123 millioner kroner) – sådan Kylie!

Kylie holder oprindeligt til i Calabasas, hvor hun er lidt af en baronesse, men hendes nye 'kongerige’ ligger i et af Los Angeles’ mest attraktive områder – nemlig i Holmby Hills, hvor man kan finde nogle af L.A's. mest eksklusive boliger – og det er også her, at flere berømtheder holder til.

Læs også: Kom med indenfor i Kourtney Kardashians børns legehus, der er alt andet end almindeligt

Palæet består af syv soveværelser, 14 badeværelser, 20 parkeringspladser og 2 gæstelejligheder – alt sammen spredt ud på grundens 83 hektar!

Du kan swipe i Insta-galleriet herunder og se flere billeder fra huset:

Ikke alene har Kylie investeret i 1426 kvadratmeter - hun har nemlig også fået en hel adventure-park med i købet, da aktivitetsmulighederne jo nærmest er uendelige med egen hjemmebiograf, pool, bar, udendørs projektorskærm, eget fitness og en basketballhal, der er professionelle værdige – så hvis den unge kendis går hen og bliver ensom, kan hun jo bare drive et femstjernet-hotel og leje et basketballhold hjemmefra…

Vi ved endnu ikke, om den unge kendis er flyttet ind i sit nye L.A.-kongerige, men på sin Instagram har hun allerede delt et billede af det, vi formoder er ét af palæets 20 soveværelser indefra.

View this post on Instagram

quarantine bae

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Det er også muligt, at huset er tiltænkt familieforøgelse, da Kylie for nylig afslørede i en live Instagram-video med BFFen Stassie Karanikolaou, at hun gerne vil have syv børn på sigt – og så giver de mange soveværelser jo meget mere mening!