Se Khloe Kardashians vilde forvandling
Foto: Mega & @khloekardashian
Wow!

Se Khloe Kardashians vilde forvandling

af Cecilie Stubkjær Ottosen 12/03/2021
Kendissernes look og udseende kan hurtigt ændre sig, og Khloes er ingen undtagelse. Læs med, når vi går en tur i gemmeren, og tager et kig på Khloes vilde forvandling.

Realitystjernen, Khloe Kardashian, er nok én af de kendisser, som er mest omtalt for sit udseendes forvandling gennem tiden.

Vi har fulgt den 36-årige mor og hendes famøse familie i deres eget realityshow, Keeping Up with The Kardashians, siden 2007, og der er da derfor også blevet holdt nøje øje med Khloes transformation.

Læs også: Bella Hadid leder efter den fotograf, der hjalp hende efter faldulykke til NYFW

Der er nok heller ikke noget sted som kendisland, hvor en person kan skifte look og udseende så hurtigt, som de kan. Den ene dag er håret kort og mørkt, og den anden dag er det langt og lyst – og så er der selvfølgelig også andre ting end blot håret, som kan ændre sig ret hurtigt …

Læs også: 20 gange hvor Ryan Reynolds og Blake Lively har pranket hinanden på Instagram

Khloe er ingen undtagelse og med sin vilde forvandling, syntes vi, at det var på sin ret at lave et lille transformationsgalleri.

Vi har derfor i galleriet herunder samlet et overblik over Khloes transformation gennem årene.

Psst … Du kan igen følge Khloe og hendes familie, når de den 19. marts går i luften med den tyvende og sidste sæson af KUWTK – det kan du læse mere om lige HER.

Læs også: Medina afslører sin søns specielle navn