Foto: Instagram
Flotteste kjoler

Se de bedste looks fra Emmy Awards 2020

af Karen Emilie Thalsgaard 21/09/2020
Den røde løber blev ved årets Emmy Award-show den 20. september 2020 skiftet ud med baggårde, hoteller og private hjem. Herfra delte USA’s mange celebrities deres looks, og de var hverken down-dressed eller kedelige, men lige så spektakulære og flotte som altid. ELLE har samlet de 10 bedste, som du kan se lige her.

Emmy Awards 2020 blev i lyset af den globale pandemi søndag den 20. september 2020 afviklet på en ægte corona-venlig facon, der altså bød på en tom sal, men fyldte hjem, hvor showets mange repræsentanter og nominerede så med fra.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her fik vi også lov til at nyde synet af en digital rød løber, der hverken bar præg af corona eller tomme sale, men derimod masser af glamour, glow og smukke kjoler. Endnu engang blev vi bekræftet i, at den digitale tidsalder har været en ægte 'lifesaver' dette år, og vi er fascineret af de mange innovative påfund, formater og løsninger, vi har set rundt omkring i verden - og Emmy Award-showet var ikke en undtagelse.

Læs også: Se hele H&M Studios A/W 2020-kollektion

Fra Jennifer Aniston i den klassiske, lille sorte til Tracee Ellis Ross i en flirtende kjole af Alexandre Vauthier. Der var kjoler og outfits i alle formater og afstøbninger, og hvis du scroller nedad kan du nyde synet af de bedste looks fra dette års corona-venlige Emmy Award-show.

Zendaya

Tracee Ellis Ross

Reese Witherspoon

Billy Porter

Jennifer Aniston

Kerry Washington 

Yvonne Orji 

Shira Haas

Regina King

Laverne Cox