Foto: Instagram
Kim K 40 år

Se alle Kardashian/Jenner-familiemedlemmernes rørende fødselsdagshilsner til Kim

af Nikita Hoffmann Andersen 22/10/2020
Den 21. oktober 2020 fyldte Kim Kardashian 40 år, og i den anledning har alle Kardashian/Jenner-familiemedlemmerne indtalt en fødselsdagshilsen til hende – den ene mere rørende end den anden. Se dem her!

Den 21. oktober 1980 blev Kimberly Noel Kardashian født, og dermed fyldte hun altså 40 år den 21. oktober 2020.

Kim er som bekendt den næstældste søster i Kardashian/Jenner-klanen, så storesøster Kourtney er allerede fyldt 40, mens de resterede søskende: Khloé, Rob, Kendall og Kylie alle er i 30’erne og 20’erne.

 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

 

Ingen fødselsdag uden søde hilsner og lykønskninger, og Kim fik naturligvis også tonsvis af søde shoutouts på de sociale medier i anledningen af den runde fødselsdag.

Særligt bed vi dog mærke i et sammenklip med alle Kardashian/Jenner-familiemedlemmernes rørende fødselsdagshilsner til Kim. Eller næsten alle, for lillebror Rob manglede, men til gengæld lagde ex-svogeren Scott Dicisk ud med en hjertevarm hilsen til sine børns moster.

Læs også: Kim Kardashians nye kjole er afslørende på en HELT ny måde

Den ene fødselsdagshilsen var vitterligt mere rørende end den anden, og hvis du kan komme igennem både Khloés og Kris’ uden at få en lille klump i halsen, er vi imponerede.

Se alle Kardashian/Jenner-familiemedlemmernes rørende fødselsdagshilsner til Kim her: