Foto: Mega
Mr. President

Sådan forestiller vi os Kanye West (og Kim Kardashian) i Det Hvide Hus

af Karen Emilie Thalsgaard 7/07/2020
Den 43-årige rapper Kanye West annoncerede tilbage i 2015 ved MTV's prisuddeling, at han ville stille op til præsidentvalget i 2020, og det har han netop bekræftet igen. 2020 har jo på alle måder været ukonventionelt og ekstraordinært, så hvorfor ikke smide Kanye Wests præsidentkandidatur i puljen? Her er hvad, vi forestiller os med Kanye West (og Kim Kardashian) i Det Hvide Hus!

Kanye West holder gang i det mest uforudsigelige år nogensinde og er tydeligvis en mand, der holder sine ord:

Vi må realisere USA's potentiale ved at stole på Gud, forene vores vision og bygge vores fremtid. Jeg stiller op som præsident” skriver han.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi forestiller os derfor, at vi kan se frem til et spændende efterår (som om 2020 ikke har været spændende nok i forvejen) med masser af Trump og Kanye i medierne. Vi kan næsten ikke vente, eller..

Der findes efterhånden ingen grænser for, hvad Kanye kan, og titlen ”rapper” er måske i virkeligheden en stor degradering af alt, hvad han er i dag - modedesigner, byggematador i Yeezy, pladeselskabsejer, hiphopkomponist, insta-husband og meget mere. Vi synes derfor heller ikke, det er helt vanvittigt (i hvert fad ikke vanvittigt urealistisk) at Kanye vil stille op som præsident, for som han har udtalt:

I’m a wild-out personality, I’m like the cousin you can’t bring nowhere”. 'The sky' er i den grad the limit, og når tiderne er indbegebet af det ukonventionelle, så har 'the crazy factor' a la 2020 måske slet ikke toppet endnu. Vi får at se!

Her er hvad, vi (med et glimt i øjet) forestiller os med Kanye West og Kim Kardashian som residenter i Det Hvide Hus!

Ministerfordelingen

Kanye har modtaget både ris og ros fra venner og fjender i forbindelse med sin annoncering om sit præsidentkandidatur. Bl.a. Elon Musk, grundlægger af Tesla, kommenterer ”Du har min fulde støtte” , og vi forestiller os derfor følgende ministerfordeling:

Kim Kardashian som førstedame (ofc), Khloé Kardashian som udenrigsminister, Elon Musk som justisminister, Jay-Z i finansministeriet, Scott Disick som vicepræsident og Justin Bieber som statschef.

Regeringen præsenteres selvfølgelig til Kanye feat. Jay Z's guldhit-clique; ”Ain't nobody fresher than my mothafuckin' clique, clique, clique, clique”. Nogle, der sender en pose popcorn?

Keeping up with the Kardashians sæson 50: The White House Edition

Alene tanken om the Kardashians i Det Hvide Hus, får os til at overveje, hvis vi var amerikanere vel og mærke, at stemme på Kanye. Vi kan tydeligt se Kim Kardashians KUWTK-job fortsætte i præsidentboligen, og mon ikke, hun ville forkæle os med nogle seriøse looks a la en gallakjole designet i det amerikanske flag , lange satinhandsker og en champagneflaske balancerende på bagdelen? Ville internettet overhovedet kunne klare det?

Læs også: 17 kendissers første jobs før de blev berømte

Kanye West at his Kanye best

Der bliver selvfølgelig uddelt gratis Yeezys til alle, der har stemt på Kanye med et indgraveret ”We’ll make America great again” i sålen. Måske han i virkeligheden burde køre en Yeezy-kampagne op til valget – det ville helt sikkert kunne trække nogle stemmer. Du ringer bare for gode råd Kanye!

Nye fag i skolen

Til sidst vil det selvfølgelig blive indført, at alle folkeskoleelever skal undervises i sociale medier ud fra et pensum udarbejdet af Kardashian-søstrene og ikke mindst Kris Jenner. How-to make it, DIY's, redigeringstips, instagramcaption-class og meget mere. En hel generation af mini-Kardashians vil være på trapperne. Egentlig en lidt skræmmende tanke...

Psst! At Kanye har en smule storhedsvanvid er der nok ikke nogen tvivl om. Men han elsker også at sætte sin kone, Kim K, på en pedestal. Se fx i galleriet herunder hvor vi har samlet de vildeste gaver Mr. West nogensinde har givet Kim Kardashian:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her