Sådan fejrede kendisserne Thanksgiving
Foto: Instagram - @kyliejenner
Thanksgiving

Sådan fejrede kendisserne Thanksgiving anno 2018

af Christine Aaby Reitoft 27/11/2018
Den populære amerikanske højtid Thanksgiving har netop fundet sted, og i den forbindelse har vi samlet kendissernes bedste Thanksgiving-øjeblikke anno 2018 lige her…

Den 22. november 2018 kunne amerikanerne fejre en af deres yndlingshøjtider nemlig Thanksgiving, hvor familie og venner fra nær og fjern mødes omkring middagsbordet for at fejre alt det, de er taknemmelige for og ikke mindst prise samværet.

Hollywood-stjernerne deltog naturligvis også i festlighederne, og flere benyttede lejligheden til at dele ud af Thanksgiving-traditionerne eller til at sige tak på de sociale medier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ariana Grande hylder kultfilm i musikvideo til superhittet 'Thank You, Next'

Vi har samlet de bedste Thanksgiving-øjeblikke, så du kan få et indblik i, hvordan kendte personligheder som Kylie Jenner, Justin Bieber og Bella Hadid fejrede Thanksgiving anno 2018.

Justin Bieber og Hailey Bieber

Justin Bieber og Hailey Bieber kunne i år fejre deres første Thanksgiving sammen som ægtepar, og det gjorde de ved at invitere begge parrets familier til en stor fællesmiddag. Popstjernen delte efterfølgende sine tanker omkring dagen på Instagram:

Vis dette opslag på Instagram

Der blev også masser af tid til at fejre Haileys 22-års fødselsdag, som i år faldt sammen med højtiden. Dette involverede blandt andet, at Justin Bieber tog fusen på sin kone ved at smøre kage ud i hele hendes ansigt. Hailey tog det med et stort smil og lagde efterfølgende dette billede ud, hvorfor vi må formode, at han blev tilgivet:

Vis dette opslag på Instagram

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez og hendes kæreste Alex Rodriguez lagde det sødeste familiebillede op på Thanksgiving, som viser parret og deres fire sammenbragte børn:

Vis dette opslag på Instagram

Blake Lively

Blake Lively er kendt for sine vittige opslag på de sociale medier, og hendes Thanksgiving-billede var ingen undtagelse:

Vis dette opslag på Instagram

Nick Jonas og Priyanka Chopra

Nick Jonas fejrede Thanksgiving sammen med sin forlovede Priyanka Chopra og hendes familie i Indien, hvor han havde fået lov til at indtage ærespladsen forenden af langbordet:

Vis dette opslag på Instagram

Lige siden Nick ankom til Indien har rygterne svirret. Mange fans mener nemlig, at han ikke blot er kommet for at fejre Thanksgiving med sin forlovede, men at deres bryllup rent faktisk vil finde sted i landet, nærmere bestemt på paladset ’Umaid Bhawan’.

Kylie Jenner

Kylie Jenner fejrede Thanksgiving sammen med kæresten Travis Scott, datteren Stormi Webster og hele Kardashian-Jenner klanen (på nær Khloé). For at gøre noget særligt ud af Stormis første Thanksgiving postede Kylie en række nye portrætbilleder af den lille familie på Instagram:

Vis dette opslag på Instagram

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian skippede Thanksgiving-middagen hos sin mor Kris Jenner og tilbragte i stedet højtiden sammen med Tristan Thompson og datteren True Thompson:

Vis dette opslag på Instagram

Det lader altså til, at Khloé har tilgivet Tristan for at være hende utro, og at der ikke længere er dårligt blod imellem dem.

Bella Hadid og The Weeknd

Bella Hadid og The Weeknd, som er full on igen, fejrede Thanksgiving i Abu Dhabi, hvor The Weeknd skulle afholde koncert. Bella har familie i området, og derfor overværede hun koncerten sammen med en håndfuld familiemedlemmer heriblandt sine to små niecer:

Vis dette opslag på Instagram

Derudover fik parret også tid til lidt ørken-sightseeing med deres venner, hvor Bella poserede som en vaskeægte model:

Vis dette opslag på Instagram

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her