Romee Strijd viser for første gang sin lille datter frem
Foto: MEGA
Close-up

Romee Strijd viser for første gang sin lille datter frem

af Cecilie Stubkjær Ottosen 24/03/2021
Victoria Secret-modellen, Romee Strijd, fødte i slutningen af december, og viser nu for første gang billeder af sin lille datter. Læs med, og se datterens bedårende smil.

Den smukke, hollandske Victoria Secret-model, Romee Strijd, fødte i starten af december sin lille, fine datter, der har fået navnet Mint Van Leeuwen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Romee har siden fødslen postet små sneakpeaks af datteren på Instagram, når de har nydt vinteren sammen i søde, matchende outfits. Du kan se de søde billeder herunder.

Læs også: Cecilie Haugaard afslører datterens navn med speciel betydning

Men nu har hun endelig også delt close-ups af lille, smilende Mint – og hold nu op, hvor hun smelter vores hjerter!

Læs også: Hailey Bieber har startet egen YouTube-kanal

Romee forklarer i sin caption til billedet, hvordan hun havde tøvet og været nervøs for at ligge billeder op af sin datter:

”Af en eller anden grund, så er jeg så nervøs for at poste hende. Jeg har været i tvivl så længe … Jeg ved ikke nøjagtig, hvorfor … Men nu føler jeg, at jeg er klar … Jeg er så stolt, og der er ingen, som kan få mig til at smile så meget som hende. Min kærlighed til hende er ubeskrivelig. Hun er (en del af) mit liv, og jeg elsker at dele mit liv med jer venner! Vores lille Mint.”

Når man har over 6,8 millioner mennesker, der følger med på sin Instagram, kan der være mange gode grunde til denne nervøsitet og tøven, men hvor er vi dog glade for, at Romee alligevel valgte at dele billedet af lille, bedårende Mint!

Læs også: Hailey Bieber om sit forhold til Justin: Covid-19 har gjort os stærkere

Hvis du er en lige så stor sucker for kendis-babyer som os, så kan du i galleriet herunder se 7 fine måder, hvorpå kendte har annonceret deres fødsler.