Prins Harry x Meghan Markle: Her er de kendte, som (måske) får en bryllupsinvitation
Foto: All Over Press
Celebrity

Prins Harry x Meghan Markle: Her er de kendte, som (måske) får en bryllupsinvitation

af Kirstine Juhl 28/11/2017
I foråret 2018 vil Prins Harry sige "ja" til sin brud, Meghan Markle. Men hvilke prominente kendisser vil pryde listen over inviterede til den eventyrlige fest? Vi har samlet vores bud på de kendte, som er sikret en bryllupsinvitation - fra David og Victoria Beckham til Cara Delevingne.

Hele verden kan se frem til et storslået, royalt bryllup i 2018, hvor Prins Harry og Meghan Markle vil sætte standarden for, hvordan et moderne eventyrsbryllup a la 2018 skal ske ud.

Vi er naturligvis spændte på at finde ud af, hvilken designer Meghan Markle udpeger til at kreere sin bryllupskjole, og vi sidder på spidsen af vores stole for at se næste kapitel i denne romantiske fortælling, som startede tilbage i 2016, hvor de to blev introduceret til hinanden gennem en fælles ven.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og intet overdådigt bryllup uden en imponerende gæsteliste. Da Prins Harrys storebror, Prins William sagde ”ja” til sin brud Kate Middleton, var det startskuddet til en fest, som celebs såsom Rowan Atkinson (bedre kendt som Mr. Bean), Victoria og David Beckham og Guy Ritchie sikrede sig en invitation til.

Men hvem mon får en royal bryllupsinvitation til 2018-forårets mest prominente fest?

Der er naturligvis indlysende navne på vores liste over de gæster, der med garanti modtager en invitation: Hele den engelske kongefamilie samt Meghan Markles familie fra USA.

Men hvilke andre berømte ansigter vil sandsynligvis sidde på bænkene i Westminster Abbey, kirken som har plads til intet mindre end 2000 bryllupsgæster?

Herunder er vores bedste bud på hvilke kendisser, der får en eksklusiv indgangsbillet til næste års største kærlighedsfest mellem Prins Harry og Meghan Markle…

Serena Williams

My eyes are closed but my heart is so open! So proud of your new collection @serenawilliams Happy I could be there to support you xx #NYFW

Et opslag delt af Meghan Markle (@meghanmarkle) den

12. Sep 2016 kl. 2:02 PDT

Meghan Markle og tennisstjernen mødtes første gang tilbage i 2014, og på Meghans blog, som blev lukket ned tilbage i april 2017, skrev Meghan at de to hurtigt blev gode veninder. ”Vi kom øjeblikkeligt godt ud af det med hinanden, vi tog billeder og snakkede – ikke om tennis og skuespil, men om alt det, piger nu snakker om,” skrev Meghan.

David og Victoria Beckham

Foto: All Over Press

David Beckham har altid været gode venner med Prins Harry og storebror Prins William. I 2012 udtalte David Beckham til magasinet ’Esquire’, at de har et ”meget normalt venskab” og at brødrene er ”meget nemme at være sammen med”. David og Victoria Beckham var desuden med til Prins William og Kate Middletons bryllup - så mon ikke de er sikret en invitation denne gang også?

Elton John

Et opslag delt af Elton John (@eltonjohn) den

31. Aug 2017 kl. 12:08 PDT

Elton John var en nær ven af Prins Harrys mor, Prinsesse Diana. De to blev venner, da den kun 19-årige Diana sendte Elton John en hilsen for hans optræden ved en royal fødselsdag.

Elton John blev siden en af Dianas næreste venner, og da prinsessen på tragisk vis døde 17 år efter de to stiftede bekendskab, optrådte Elton John med sin sang 'Candle in the Wind' ved hendes begravelse. Elton John postede et hjerteskærende billede på sin Instagram tilbage i august i år med teksten "for 20 år siden, mistede verden en engel".

Michelle og Barack Obama

Foto: All Over Press

Lige siden Prins Harry og Michelle Obama arbejdede sammen i forbindelse med de canadiske 'Invictus Games', har de to haft et helt særligt bånd. Og da Meghan er amerikansk, er der så en bedre måde at hylde brudens hjemland på, end at invitere den tidligere præsident og førstedame?

Justin og Sophie Trudeau

Et opslag delt af Meghan Markle (@meghanmarkle) den

29. Sep 2016 kl. 4:59 PDT

Vi bliver i den politiske sfære lidt endnu: For da Canada er en del af Storbritanniens kolonimagt, er det meget sandsynligt, at den canadiske premiereminister og fruen Sophie bliver inviteret til det royale bryllup. Men invitationen vil også være af mere personlig karakter: For Sophie og Meghan er efter sigende tætte og ifølge det amerikanske nyhedsmedie 'US Weekly', så har Sophie givet Meghan råd om hvordan hun kan håndtere den pludselige, kongelige berømmelse.

Cara Delevingne

Foto: All Over Press

Cara Delevingne, modellen som nu (også) er sanger, forfatter og skuespiller, kommer selv fra en prominent britisk familie. Og i 2013 var der endda rygter om, at Cara til tider sendte 'drunk texts' til Prins Harry. Måske får Cara en invitation sammen med sine søstre, Poppy og Chloe? Det vil tiden vise.

Priyanka Chopra

#TBT to girl time with @priyankachopra & Mubina in #Malibu last week #californialove #homesweethome

Et opslag delt af Meghan Markle (@meghanmarkle) den

1. Dec 2016 kl. 11:11 PST

Hvis du ikke allerede kender skuespillerinden, som har mere end 20 millioner følgere på Instagram, så er det på tide. Skuespilleren og modellen har tidligere udtalt til det amerikanske medie 'People', at hun lærte Meghan at kende gennem skuespillet: "Vi blev bare hurtigt veninder," udtalte Priyanka. Siden har de floreret på hinandens Instagram, som tyder på at de to er tætte veninder som nyder at hænge ud som to helt almindelige personer ville gøre.

Læs også: Se Prins Harry og Meghan Markle i deres første interview sammen nogensinde

Den royale familie skal få et kæmpe puslespil til at gå op, og det er dermed svært at sige med sikkerhed, hvem der vil tage plads i kirken til foråret når vores nye, royale yndlingspar siger "ja" til hinanden.

Uanset hvad, glæder vi os til at se alle de smukke kjoler, alle de smukke hatte og ikke mindst brudekjolen, som alle fashionistaer er mere end spændte på at se glide op af kirkegulvet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her