Foto: MEGA
Royale

Meghan Markle og prins Harry har købt nyt hjem til svimlende 92,3 mio. kroner - se det her

af Anna Birch Jakobsen 21/08/2020
Meghan Markle og prins Harry har endelig købt deres helt eget hjem i Montecito, Californien. Og selvom parret ønsker et mere uafhængigt liv væk fra den royale tumult, så vidner deres nye bolig om, at de ikke er helt færdige med det søde liv - og det er dyrt! Parret har måtte tage et lån for at kunne betale de svimlende 92,3 mio. kroner for deres nye luksus-palæ.

Efter at prins Harry og hertuginden Meghan Markle valgte at lægge de royale pligter bag sig, har de været på jagt efter drømme boligen, hvor de kan opfostre deres søn, Archie, i trygge rammer. 

Parret flyttede i første omgang fra deres hjem Frogmore Cottage i London til Canada, hvor de havde annonceret, at de gerne ville bo. Men under udbruddet af corona flyttede de ubemærket til Los Angeles, hvor de lånte et palæ af skuespiller og instruktør Tyler Perry.

Læs også: Se Meghan Markle og prins Harrys midlertidige L.A.-hjem indefra

Nu har parret endelig fundet deres drømmehjem i hjertet af fornemme Montecito - et område i Californien to timer fra Los Angeles, hvor der i forvejen bor nogle af de helt store Hollywood-stjerner som Ellen DeGeneres, Ariana Grande og Oprah Winfrey.

På en privat vej, med sikkerheden i top, ligger hertugens og hertugindens nye vaskeægte kæmpe-luksus-palæ på knap 1800 kvadratmeter, som udover de 9 soveværelser og 16 badeværelser blandt andet indeholder et bibliotek, en hjemmebiograf, to saunaer, et spillerum og fitness-center - og selvølgelig en elevator, så man ikke behøver at slide hjemmeskoene op.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Med til det utroligt store hus følger en endnu større grund, hvor der at tilføje til selve huset både er et 'tehus' og en 'børnehytte', som ligger mellem overdådige rosenhaver og århundrede gamle oliventræer. Som om det ikke var nok, er der også en tennisbane, en pool og en legeplads stor nok til en børnehave - what's not to like?

Hertugen og hertuginden af Sussex måtte betale 92,3 millioner kroner for deres nye herskabshjem. Umiddelbart lyder det svimlende dyrt, men parret slap faktisk billigt... Huset blev nemlig sat til salg i 2009 for hele 158,3 mio. kroner. Til deres held er prisen siden da faldet, så de slap med 66 mio. mindre. 

På trods af det store prisfald havde Meghan og Harry, som ikke længere modtager apanage fra de offentlige skattekroner, ikke råd til at betale det esktravagante million hjem alene. 

Læs også: Nu kan du leje britisk prinsesses privathjem på Airbnb - og det er faktisk til at betale

I stedet for at spørge deres royale familie om hjælp, gjorde Sussex-parret det, som alle andre normale mennesker gør, når de ikke har råd til at købe et hus af egen lomme... De har taget et lån. Et gigantisk lån på lidt over 59 millioner. Et lån, som de fleste ville ryste en smule over at skulle skrive under på - men Harry derimod, han glæder sig over at være uafhængig og ser det som en mulighed for at kunne udvikle sig. 

Vi glæder os meget til at se, hvordan parret udvikler sig i deres liv som mere 'almindelige' mennesker. I mellem tiden kan du se deres dyre - men fantastiske - nye hjem i galleriet herunder. 

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her