meghan-markle-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Det britiske kongehus

Meghan Markle i nyt, ærligt interview: ”Mine veninder advarede mig mod at gifte mig med Harry”

af Katrine Kæmsgaard 21/10/2019
I Meghan Markle og Prins Harrys spæde start på forholdet, blev den daværende skuespiller advaret af veninderne mod at fortsætte flirteriet, men Markles hjerte havde talt; hun ville blive sammen med prinsen. I et nyt, ærligt interview åbner prins Harry og hertuginde Meghan for første gang op omkring den negative indflydelse, den konstante medieovervågning har haft.

Den britiske presse kan være noget af en udfordring. Det har prins Harry og hertuginde Meghan over den seneste tid erfaret på egen krop. Således har Meghan Markle f.eks. sagsøgt den britiske avis Mail on Sunday for at have publiceret et håndskrevet brev, som hun havde sendt til sin far. Og avisernes fortælling om det populære par vil altså ingen ende tage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Heller ikke selvom det nu får den tidligere skuespillerinde til at stå frem i et interview med tårer i øjenkrogen over den behandling, de har fået.

Den britiske tv-kanel ITV har helt ekstraordinært fået lov at lave et dokumentarserie omkring hertugparret, der skildrer deres nylige tur til Sydafrika sammen med deres søn. Her stiller journalisten Tom Bradby en række spørgsmål til Markle, som pludseligt får hende til at åbne sig og befrie bare nogle af de frustrationer, hun længe har gået med:

"Jeg ved ikke, hvilken indflydelse på dit fysiske og mentale helbred, det pres du tydeligvis har været under, har haft?" spørger Brady, og Meghan smiler anerkendede. ”Enhver kvinde, især når man er gravid, er meget sårbar, så det blev gjort meget udfordrende. Og så når du har en nyfødt, du ved? Især som kvinde, det er virkelig meget, og når du tilføjer dét til alt det her, mens du prøver at være en ny mor og nygift. Og tak fordi du spørger, for der er ikke mange, der har spurgt, om jeg er ok,” siger en tydeligt rørt Meghan.

Tom Bradby slutter interviewet af med at spørge hertuginden, om det ville være på sin plads at sige, at de sidste måneder har været virkelig hårde. Hertuginden afventer, og efter nogle sekunder svarer hun: "Ja."

I samme omgang fortæller hun, at hendes britiske veninder advarede hende om at indlede et forhold til prinsen. Pressen har nemlig gennem tiden behandlet enkelte personer i det britiske kongehus meget dårligt - f.eks prins Harrys mor Diana.

”Jeg vidste godt, da jeg blev en del af familien, at det ikke ville blive let at omgås de britiske medier. Men jeg havde aldrig troet, at det ikke ville blive fair,” udtaler Meghan Markle i interviewet.

Og selvom veninderne var glade for, at Meghan havde mødt en mand, hun var faldet pladask for, stillede de store spørgsmålstegn ved, om den britiske presse nu ville opføre sig anstændigt over for dem.

”Jeg er sikker på, at han er skøn. Men du skal ikke gøre det, fordi den britiske presse vil ødelægge dit liv,” havde hendes gode veninde fortalt hende.

Læs også: Meghan Markle har redesignet sin forlovelsesring og tilføjet endnu flere diamanter.

Men på trods af at veninderne advarede Meghan Markle om at indlede et forhold med en britisk prins, lod hun følelserne overvinde, og hun blev altså sammen med prinsen, som hun i dag er gift og har sønnen Archie med.

Foto: MEGA

Naiv og forelsket som Markle dengang var, forstod hun det slet ikke, men de ord har hun desværre taget i sig selv igen. Og hendes mand, prins Harry, er bestemt heller ikke fan af pressen.

Som bekendt døde Harrys mor, prinsesse Diana, da hun sammen med en beruset chauffør, forfulgt af paparazzifotografer, kørte galt for 22 år siden. Og hver eneste gang prinsen ser et kamera eller hører en lyd fra en blitz, tænker han tilbage på den dag.

"Alt hvad jeg gør, minder mig om hende. Men med det pres, der følger med rollen og jobbet, bliver jeg mindet om de dårlige ting, desværre," fortæller prins Harry i det nye interview.

For at passe på sig selv og deres søn tager det royale par nu seks ugers ferie – forhåbentligt væk fra den britiske presse.

Psst! Synes du, Meghan Markle er ligeså sej og stylish, som vi gør? Scroll løs i galleriet herunder hvor vi har fundet en masse outfits af en Meghan Markle, inden den britiske presse fik hendes humør til at dale.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her