Foto: Mega
Private beskeder

Læs Meghan og Harrys private sms'er, der er blevet afsløret i retssag

af Amalie Takahashi Christiansen 23/04/2020
Hertuginde Meghan Markle og prins Harry sagsøgte den britiske søndagsavis, Mail on Sunday, efter at avisen i februar 2019 offentliggjorde et håndskrevet brev fra Meghan, der var henvendt til hertugindens far – men nu er en række private sms'er fra Meghan og Harry også blevet offentliggjort og endda fremlagt i retten – læs dem her.

Hertuginde Meghan Markle har ikke kun haft medvind i forbindelse med sit embede som hertuginde - og hun blev da også allerede et offer for pressens hetz, dengang hun trådte ind i det britiske kongehus, idet hun blev gift med prins Harry den 19. maj 2018.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I særdeleshed har hendes kaotiske og anspændte forhold til sin far, Thomas Markle, været interessant for pressen at gribe fat om – i sådan en grad, at hertugen og hertuginden af Sussex sagsøgte den britiske søndagsavis, Mail on Sunday, efter at avisen i februar 2019 offentliggjorde et håndskrevet brev fra Meghan, der var henvendt til hertugindens far.

I det pågældende brev bønfaldt Meghan sin far om ikke konstant at tale over sig i pressen - men nu er en række private sms'er fra Meghan og Harry også blevet offentliggjort og endda fremlagt i retten – læs dem her.

Trods det faktum, at prins Harry og hertuginde Meghan Markle officielt fratrådte deres roller som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus den 31. marts 2020, er rampelyset fortsat på parret – og nu er beskeder mellem Harry og Meghan blevet offentliggjort i deres fulde længde.

Læs også: Harry og Meghan offentliggør frustreret skriv og stopper flere samarbejder: "Vi vil ikke finde os i løgnene".

I tre beskeder fra Harry til Meghans far, stod der følgende:

“Tom, det er Harry. Jeg ringer til dig om lidt. Please tag telefonen, tak”.

”Tom, det er Harry igen. Har virkelig brug for at snakke med dig. Du behøver ikke at undskylde, vi forstår omstændigheder, men at 'gå ud i offentligheden' vil kun gøre situationen værre.”

“Hvis du elsker Meg og vil gøre det rigtige, så ring til mig, for der er andre muligheder, som ikke indebærer, at du taler med medierne, som i første omgang var dem, der skabte hele denne situation.”

Også beskeder, som Meghan har skrevet til sin far, er blevet offentliggjort. De lød:

”Jeg er meget bekymret for din velfærd og din sikkerhed, og jeg har gjort alt for at beskytte dig, men jeg er ikke sikker på, hvad jeg mere kan gøre, når du ikke svarer. Har du brug for hjælp?”

“Skal vi sende et sikkerhedsteam ned igen? Jeg er meget ked af at høre, at du er på hospitalet, men jeg har brug for at komme i kontakt med dig. Hvilket hospital ligger du på?”

De både personlige og private beskeder blev som sagt fremlagt i retten i forbindelse med parrets retsforfølgelse af den britiske søndagsavis Mail on Sunday – og i det pågældende brev, som avisen offentliggjorde, stod der:

”Far, det er med tungt hjerte, jeg skriver dette. Jeg forstår ikke, hvorfor du har valgt denne sti og vender det blinde øje til al den smerte, du er skyld i."

”Dine handlinger har knust mit hjerte i en million stykker - ikke bare fordi du har været skyld i unødvendig og uberettiget smerte, men også fordi du har valgt ikke at fortælle sandheden, men bliver ført som en dukke. Det er noget, jeg aldrig vil forstå,” fortsatte hun og skrev videre;

”Hvis du elsker mig, som du fortæller pressen, du gør, så vær sød at stoppe. Lad os leve vores liv i fred. Stop med at lyve, stop med at forvolde så meget smerte, stop med at udnytte mit forhold til min mand.”

Det er via advokatfirmaet Schillings, der er lagt sag an mod avisen og dens moderselskab, Associated Newspapers – og anklagen lyder: misbrug af private informationer, brud på ophavsretten samt brud på databeskyttelsesloven fra 2018.

Det er desuden kun få dage siden, at hertugen og hertuginden af Sussex kappede alle bånd til pressen, hvor de offentliggjorde et frustreret skriv og stoppede samarbejdet med de fire store britiske tabloid-aviser; The Sun, Daily Mail, Mirror og Express.

Vi krydser fingre for, at Meghan og Harry snart får den medvind (og fred og ro), de har fortjent!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her