Lady Gaga bekræfter sin forlovelse i en rørende tale under ’ELLE Women in Hollywood’
Foto: MEGA
Love is in the air

Lady Gaga bekræfter sin forlovelse i en rørende tale

af Christine Aaby Reitoft 22/10/2018
Under sin rørende tale til ’ELLE Women in Hollywood’ eventet mandag den 15. oktober bekræftede superstjernen, Lady Gaga, endelig sin forlovelse med agenten Christian Carino - se hvordan det gik til her...

Rygterne om Lady Gagas forlovelse med agenten Christian Carino begyndte første gang at svirre tilbage i november 2017, da hun lige pludselig blev spottet med en stor lyserød safirring, som efter sigende skulle have en værdi af – hold fast – 2,6 millioner kr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis I spekulerer på hvem Christian Carino er, så kan vi fortælle jer, at han ikke blot er agent, men rent faktisk Lady Gagas agent (!). Den 49-årige soon-to-be-husband har udover sin forlovede arbejdet med en række andre store stjerner som Miley Cyrus, Harry Styles, Jennifer Lopez og Justin Bieber.

Lady Gaga blev først spottet med Christian Carino i januar 2017, men de to lovebirds har været meget private omkring deres forhold, og derfor har man ikke hørt så meget til dem gennem pressen.

Det kan måske også forklare grunden til, at Lady Gaga aldrig har bekræftet forlovelsen officielt, altså før nu…

Hvert år afholder amerikanske ELLE eventet ’ELLE Women in Hollywood’, som har til formål at ære skuespillerinder, der er aktive fortalere for ligestilling mellem kønnene på og udenfor skærmen. I år var Lady Gaga, som er aktuel i filmen ’A Star Is Born’ blandt de hyldede kvinder, og det var under sin takketale til begivenheden mandag den 15. oktober i Beverly Hills, at hun bekræftede sin forlovelse med Christian Carino:

Tak til de alle de kære i mit liv. (Manager) Bobby, jeg elsker dig. Alle ved bord 5. Min forlovede, Christian. Alle de kære, som passer på mig hver dag. Og Ryan Murphy, tak fordi du gav mig min første hovedrolle ( i American Horror Story: Hotel)".

Læs også: Lady Gaga viser det første Celine-design fra Heidi Slimane

I talen berørte Lady Gaga desuden en række mere alvorlige emner. Blandt andet så åbnede hun op for den seksuelle krænkelse, som hun har været udsat for, sin mentale lidelse, og så opfordrede hun også kvinder i og udenfor branchen til at løfte hinandens stemmer.

I 2014 brød Lady Gaga for første gang tavsheden om, at hun var blevet voldtaget som blot 19-årig af en mand, der var 20 år ældre end hende selv. To år senere satte hun så ord på, hvor traumatisk oplevelsen havde været for hende, hvilket har resulteret i, at hun stadig den dag i dag lider af posttraumatisk stress.

For Lady Gaga handlede talen om ”at tage magten tilbage”, som hun selv udtaler det. Og det gjorde hun ikke kun med ord men også gennem sin påklædning…

Til eventet var hun iført et meget oversized jakkesæt fra Marc Jacobs i en neutral farve, mens hendes hår var trukket tilbage i en lav, tætsiddende knold – et look der var meget atypisk for sangerinde, som vi er vant til at se i ekstravagante og vilde outfits.

MEGA

Om outfittet sagde Lady Gaga: ”I det her jakkesæt, følte jeg mig som mig selv i dag […]. Som et offer for seksuelle krænkelser af nogen i underholdningsbranchen, som en kvinde, der stadig ikke er modig nok til at sige hans navn højt, som en kvinde, der lever med kroniske smerter, som en kvinde, der i en ung alder måtte lægge øre til, at mænd fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, besluttede jeg mig i dag for, at jeg ville tage magten tilbage. I dag er det mig, som har bukserne på”.

Med looket ville hun også gerne slå et slag for, at kvinder ikke blot er sat på jorden for at se godt ud i pæne kjoler, men at kvinder også har en stemme, der fortjener at blive hørt – you go girl!

Læs også: Se Lady Gagas vilde forvandling gennem tiden

Looket har efterfølgende modtaget en del positiv opmærksomhed fra pressen og de store modemagasiner herunder vores kollegaer på amerikanske ELLE, som har udnævnt Lady Gaga til at være ugens bedst klædte. Og det forstår man jo også godt, for udover det stærke budskab som ligger bag, så ser hun også bare ualmindeligt elegant og smuk ud i power suitet.

Psst… i videoen kan du se hele Lady Gagas rørende tale til ’Elle Women in Hollywood’ eventet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her