lady-gaga-bradley-cooper-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Gaga + Cooper

Lady Gaga adresserer kærlighedsrygterne mellem hende og Bradley Cooper

af Nikita Hoffmann Andersen 1/03/2019
Kærlighedsrygter – ja endda affærerygter - mellem ’A Star Is Born’-skuespillerne, Bradley Cooper og Lady Gaga har floreret i månedsvis. Nu har Lady Gaga endelig brudt tavsheden og adresseret rygterne.

Du var næppe i tvivl om kemien mellem Lady Gaga og Bradley Cooper, da du sad nedsunket i biografmørket og så ’A Star Is Born’.

Den tykke romance hang lige så kraftigt i luften som pollen på en forårsdag, og tankerne blev fluks sendt tilbage på Kate Winslet og Leonardo Dicaprio, der også har måtte høre på kærlighedsrygter siden Titanic.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da Lady Gaga og Bradley Cooper så begyndte at vise sig sammen – først på presseture for filmen og senere ved diverse award shows – blev rygterne ikke lige frem mindre. De to skuespillere og sangere holdte i hånden og kindkyssede, for slet ikke at snakke om de blikke, de udvekslede.

Internettet var i hvert fald ikke i tvivl: Der måtte være kærlighed imellem de to turtelduer.

Da parret optrådte med nummeret 'Shallow' under The Oscars 2019, gik det da heller ikke ligefrem stille for sig. Lady Gaga og Bradley Cooper indtog scenen hånd og hånd, og da Cooper, hen mod slutningen, satte sig ved siden af Gaga, var det lige før, rummet eksploderede.

Foto: MEGA
lady-gaga-bradley-cooper-oscars-elle-dk.jpg

Ingen kan da spille så godt skuespil... Eller kan de?

For Bradley Cooper er jo allerede (vel)afsat hos Victoria Secret-modellen, Irina Shayk, og Lady Gaga var indtil for ganske nyligt forlovet med Christian Carino.

Og nu har Lady Gaga da også endeligt adresseret de uendelige rygter omkring hende og Bradley Cooper.

Den 27. februar 2019 gæstede den nyudklækkede Oscar-vinder nemlig Jimmy Kimmels talk-show, hvor hun i øvrigt ankom i en sort Foxy-pels fra danske Saks Potts.

Foto: MEGA
lady-gaga-bradley-cooper-saks-potts-elle-dk.jpg

Under talk-showet svarede Lady Gaga ganske simpelt med et sæt rullende øjne, da Kimmel spurgte ind til ”forelskelsen”. Hun fortsatte:

”For det første: De sociale medier er internettets toilet. Ja, folk så kærlighed, og gæt hvad? Det var det, vi ville have, I skulle se”, sagde Lady Gaga og refererede til sin og Bradleys optræden på Oscar-scenen. ”Shallow er en kærlighedssang, og A Star Is Born er en kærlighedsfilm”, manifesterede hun.

Gaga fortsatte med at forklare, at parrets live-optræden under The Oscars var planlagt ned til mindste detalje – præcis på samme måde som et filmmanuskript.

Læs også: Oscar-aftenens største wow-øjeblik var Bradley Cooper og Lady Gagas 'Shallow'-optræden.

”Når du synger en kærlighedssang, er det det, du vil have, folk skal føle. Vi er kunstnere, og vi gjorde tydeligvis vores arbejde godt. Snydt!”, sagde Gaga og manede endeligt rygterne om forholdet til jorden.

Du kan se hele Lady Gagas interview, hvor hun adresserer kærlighedsrygterne lige her:

Har du smidt en kommentar eller to på billeder af Lady Gaga og Bradley Cooper, er du bestemt ikke den eneste. De to skuespilleres ekskærester har nemlig også haft gang i de sociale medier, hvor de har kunne følge med i deres ekskærestes store succes (og det kan jo, truth be told, godt være en smule irriterende).

Lady Gagas eksforlovede, Taylor Kinney, likede for nyligt en Instagram-kommentar, der skrev ”Godt du slap væk fra Gaga #Hollywierd”. Kinney var dog hurtig til at undskylde og kalde liket for en fejl. Han kommenterede ”Er ked af liket, det var en fejl, jeg er kun stolt og glad på Stefs vegne”. Med Stef mener han selvfølgelig Stefani Germanotta aka. Lady Gaga.

Cooper har også en bitter ekskæreste, der fik nok af Gaga og Coopers (snyde)romance. Skuespillerinden, Jennifer Esposito, som Bradley var gift med fra 2006-2007, kommenterede et ”Ha” på et opslag, der omtalte Gaga og Coopers mulige affære. Esposito udtalte dog senere, at hun refererede til statementet og ikke skuespillernes forhold.

Bitre ekskærester eller ej – Lady Gaga er lady du jour. Hun er her der og alle vegne og med rette. Heldigvis sker den enorme eksponering samtidig med Gagas nyfundne kærlighed til klassisk design. Engang var vi nemlig vant til at se Pokerface-sangerinden i kødkjoler og med lyn malet i ansigtet, men i dag er de to skiftet ud med både Valentino og Tiffany-diamanter.

Du kan se mere til Lady Gagas stiludvikling i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her