Foto: Instagram @kyliejenner
Celebrity

Kylie Jenner: ''Jeg poster kun det, jeg ved, folk vil se''

af Celina Bengtsson 13/04/2016
I et stort interview med Adweek Magazine, åbner den yngste Kardashian-datter op om den storslåede succes, hun har opnået som kun 18-årig og om sin færden på de sociale medier, hvor hun, med vilje, er mere frembrusende og overdreven end i virkeligheden, fordi hun ved, det er det, folk gerne vil se...

Vi kender hende fra reality TV-showet, Keeping up with the Kardashians, som for første gang rullede henover skærmen i 2007, da Kylie var 12 år gammel, og man kan vidst roligt sige, at der er løbet en del vand under broen siden.

I dag er hun verdens mest fulgte celebrity på Snapchat, mens hun, med sine 57 millioner følgere, er verdens syvende mest fulgte person på Instagram. Hun kører en tøj-linje med sin topmodel-søster, Kendall Jenner, og en kosmetik-linje på egen hånd, og så har hun da også haft tid til at indgå et stort samarbejde med Puma, som hun nu designer sportstøj for.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et interview med Adweek Magazine åbner Kylie Jenner op og fortæller ærligt om sin karriere og sin succes, samt sin daglige færden på de sociale medier, hvor mange millioner folk fra hele verden følger med i hendes liv - eller i hvert fald den del af hendes liv, som hun vælger at dele med dem...

I interviewet indrømmer hun blandt andet, at hun er en hel del mere frembrusende og overdreven på de sociale medier, end hun er i virkeligheden, netop fordi det er det, folk gerne vil se:

''Du kan ikke rigtigt vide, hvem en person er, ud fra en otte-sekunders Snapchat-video eller et Instagram-opslag. Jeg poster kun det på Instagram og Snapchat, som ved, at folk gerne vil se, men også kun det, som jeg ønsker at folk skal se. Der er jo en helt anden side af mig, som folk ikke kender til.''

Men selv om den succesfulde og åbne Kylie Jenner dagligt deler ud af sig selv på de sociale medier, slår hun fast, at der er mange ting, som hun ikke deler, men holder helt privat:

''Der er en stor del af mit liv, som jeg ikke deler online, men jeg tror, at folk tror, at de kender mig og mit liv, bare fordi de ser mig i et reality TV-show og i 10 minutters Snapchat-videoer om dagen,'' forklarer hun.

Der er ikke nogen tvivl om, at Kylie Jenner er en populær og eftertragtet ung kvinde, men det er på ingen måde altid en dans på røde roser at have den status, som hun har. Hun får dagligt en flod af negative kommentarer, men det er på ingen måde noget, hun lader sig slå ud af:

''Ærligtalt, føler jeg, at jeg er blevet immun overfor det. Jeg gør stadig, som jeg plejer, og der er stadig masser af folk, der elsker mig, mine læbekits bliver udsolgt på nul-komma-fem og der kommer stadig 10.000 til mine arrangementer, så jeg tror det handler om at vende de negative kommentarer til noget positivt,'' siger hun og uddyber:''Jo flere der elsker dig, jo flere vil også hade dig, men det påvirker mig egentlig overhovedet ikke.''

Læs også: Få et sneak peek på Kylie Jenners nyeste kampagne for Puma

Det er ikke ambitioner, det yngste barn i den verdenskendte Kardashian-familie mangler, men hun forstår så sandelig også at føre sine ambitioner ud i livet. Især hendes kosmetik-linje har taget verden med storm og bliver bogstaveligtalt revet væk, om grunden til kosmetik-linjens popularitet og succes siger Kylie Jenner:

''Jeg føler, at folk har tillid til mine makeup-beslutninger. Før jeg havde min kosmetik-linje, kunne jeg ikke engang købe de produkter, som jeg elskede, fordi, når jeg gik ind i en butik for at købe dem, ville ekspedienten sige ''Alt er udsolgt. Alle vil have den farve læbestift, som du bruger,'' og det var rigtig frustrerende. Så jeg tog sagen i egen hånd og lavede min egen linje.''

Foto: Instagram @kyliejenner

Der er på ingen måde udsigter til, at Kylie Jenner kommer til at trække sig eller hvile på laurbladene i fremtiden. I interviewet fortæller hun også om sine fremtidsplaner og ambitioner med sin kosmetik-linje.

''Jeg jonglerer rundt med rigtig mange ting lige for tiden, men mit hovedfokus ligger i min kosmetik-linje. Der er så meget, jeg gerne vil gøre, men jeg vil også gerne tage mig tid til at arbejde med hvert eneste individuelle produkt, indtil det er perfekt. Jeg vil ikke gøre noget forhastet.''

Til sidst i interviewet, bliver Kylie Jenner bedt om at beskrive, hvor hun er om 10 år, og til det svarer hun ganske cool og afklaret:

''Forhåbentlig har jeg en familie. Og så kører jeg bare min forretning og min kosmetik-linje.''

Det fremgår tydeligt, at den kun 18-årige Kylie Jenner udelukkende bliver drevet af passion. Hun tager én dag af gangen og laver det, hun elsker, og så lever hun ellers bare efter den simple filosofi om at overdrivelse fremmer forståelsen, og på den måde har hun skabt sig et imperium i sig selv.

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne i galleriet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her