Foto: Hanne Juul
Dansk design

Kronprinsesse Mary stjal endnu engang rampelyset iført sofistikeret, dansk design

af Karen Emilie Thalsgaard 7/09/2020
Selv om fokus lørdag den 5. september 2020 var på flagdagen for alle Danmarks udsendte, så var det næsten umuligt ikke at lægge mærke til vores helt egen kronprinsesse Mary, der iført sofistikeret, dansk design endnu engang mindede os om, hvorfor hun er udråbt til en af verdens mest stilfulde prinsesser.

Er der noget, vores danske kronprinsesse Mary kan, så er det at være stilfuldt klædt fra top til tå uanset lejlighed eller location. Punktum!

Og det beviste hun endnu engang lørdag den 5. september 2020, da hun med al respekt mindedes, hædrede og sørgede over Danmarks udsendte i en kjole, der både fik os til at tabe kæbe og pusten.

Kjolen, der bedst kan beskrives som et blåt vidunder, er designet og skabt af det danske stjernetalent, Søren Le Schmidt, der om nogen har manifesteret sig på den danske modescene og særligt igennem den røde løber som ’dressmaker’ for nogle af Danmarks største personligheder. Og det er da heller ikke første gang, Søren har skabt en kjole til vores kommende dronning. Du husker måske Marys ikoniske, røde kjole, som hun bar ved dronningens nytårstaffel den 1. januar i 2018? Der stod ligeledes SLS i nakken.

Psst! Søren Le Schmidt er nomineret i kateogien Årets bidragsyder til moden ved ELLE Style Awards, der løber af stablen den 18. september 2020.

Søren Le Schmidt er stilsikker, men eksperimenterende, og Søren og Mary (og kronprinsessens stylist Anja Camilla Alajdi) er tydeligvis et succesgaranteret dreamteam!

Foto: Hanne Juul

Udover kjolen fra Søren Le Schmidt bar Mary pumps fra Jimmy Choo og hat fra Susanne Juul. 

Læs også: Her er premieredatoen for The Crown sæson 4

Psst! I september 2019 var Sveriges kronprinsessepar på besøg i København. Er du kommet i royalt humør, og har du lyst til at se mere til kronprinsesse Mary? Så se med i galleriet, hvor vi har samlet flere billeder fra netop den uge, hvor Mary bar masser af dansk design: