Foto: Instagram
Nyt venskab

Kourtney Kardashian har fået en 19-årig BFF – eller er det et PR-stunt?

af Karen Emilie Thalsgaard 22/09/2020
Reality-stjernen, Kourtney Kardashian, har tilsyneladende fundet kimen med en mere end 20 år yngre TikTok-stjerne, og de to har øjensynligt tilbragt det meste af sommeren sammen. Vi er både forvirrede og forundrede... For spotter vi et Kris Jenner-udtænkt PR-stunt eller et helt legitimt venskab her?

Måske du har bemærket, at 41-årige Kourtney Kardashian, Poosh-founder og en af verdens største realitystjerner, har fået sig en helt ny ven. En midaldrene kvinde med børn, spørger du? Nej da. Hendes nye BFF er (af uforklarige og lidt forvirrende årsager) den 19-årige, generation Z-TikToker, Addison Rae, der med sin 50 mio. følgere er en af de største TikTok-stjerner i verden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og de to veninder har tilsyneladende tilbragt masser af tid sammen over sommeren. Bl.a. Kris Jenners mega-mansion i La Quinta har lagt kulisse til de to tøsers hyggestunder, der særligt har indholdt spandevis af fotoshoots i matchende bikiner og vilde poseringer.

Jep, Kourtney og Addison er helt tydeligt 'the Ying' til hinandens 'Yang' med deres fælles kærlighed for for kameralinser og livserfaring… Eller..

Læs også: Kendall kaldte Kourtney den dårligste mor, og nyt interview viser, at der stadig er dårlig stemning over det

Det er hvert fald blevet til mange billeder - både de velkendte bikiniposeringer - men også de lidt mere eksperimenterende, som dette, hvor vi ærligt talt er lidt i tvivl om billedets betydning. Og teksten "picture me I picture you" gør os ikke så meget klogere...

Nogle gange hænger de også bare ud med et par citroner - og griner og griner og griner:

Andre gange er de mere alvorlige og stirrer helt statisk ind i kameraet, mens de reklamerer for KKW Beauty:

Vi spotter et ’true (PR) match made in heaven’, og hvis du stadig er forvirret over det her venskab, så skal du vide, at det er resten af internettet også:

Derfor er vi dykket lidt ned i det og har forsøgt at komme til bunds i, hvordan de to veninder (der aldersmæssigt kunne være mor og datter) har lært hinanden at kende. Og det viser sig faktisk, at det er Kourtneys ældste søn Masons fortjenste! Tilbage i marts 2020 havde han nemlig brug for at få uppet sit TikTok-game lidt. Kourt ringede derfor til TikTokeren over dem alle, Addison, og hvem havde troet, at det skulle munde ud i et venskab.

@addisonre
♬ Why Is Everything Chrome (Lean Swag Rock Wit It) - King Critical

Ikke os, men det var altså det der skete og hertil har Addison udtalt: "I kind of just stuck around and we got really close,” og fortsatte: “We started working out together. We did a video on her YouTube of us doing a butt workout and stuff, so that was fun.

Læs også: Kim Kardashian adresserer endelig rygtet om hendes seks tæer

Vi er dog stadig ikke 100% overbeviste. For at iscenesætte et venskab med ambitionerne om at promovere Poosh og gøre Addison endnu mere berømt virker på en eller anden måde bare virkelig meget som et plot Kris Jenners hjerne godt kunne have udtænkt. 

Uanset hvad så er Kourt, takket være Addison, gået fra millennium-mor til den måske sejeste TikTok-mamma nogensinde. Bare se hende give den gas med Addison i cute, matchende outfits her:

@addisonre

take 5 @kourtneykardashian

♬ original sound - payton graber

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her