Foto: Mega
Mysterium

Kim Kardashian adresserer endelig rygtet om hendes seks tæer

af Karen Emilie Thalsgaard 14/09/2020
Det er ikke altid nemt at være den succesfulde og celebre reality-stjerne, Kim Kardashian, der både skal lægge øre til tonsvis af kritik, konspirationsteorier og meninger om hende selv og hendes foretagender. Internettets seneste påfund går på, at Kim K skulle være i besiddelse af seks tæer, og nu har hun endelig adresseret rygtet…

Internettet er tilsyneladende helt overbeviste om, at Kim Kardashians venstre fod har hele seks tæer.

Og hvis der skulle være en kendisfod, der skulle have sin helt egen konspirationsteori, så skulle det selvfølgelig også være Kims!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mens vi sidder og tænker, at der i forvejen er virkelig mange ting, vi absolut ikke kan forholde os til, når det kommer til Kardashian/Jenner-familien (her tænker vi specielt på deres gigantiske formue), så er det her alligevel ’next level’.. Tænk at være så berømt, at millioner af ukendte personer starter en konspirationsteori om ens fod!? Som i ramme alvor tvinger en til at be- eller afkræfte teorien på Instagram… Vi er forundrede.. 

Læs også: Chrissy Teigen: ”Derfor får jeg botox under min graviditet”

Nå, men det er faktisk Kim Kardashians virkelighed! Og efter lang tids grublerier kommenterer Kim K nu på teorien med ordene: 

”Everyone thinks that I have six toes, and it's really wild… But it's this part of my foot that when I wear a shoe just like this, it like smashes down right here."

Se videoen herunder for at forstå hvad hun mener:

Endvidere delte hun op til flere videoer af sin fod i sin instagram-story, og udtalte: ”And in a picture, I don't know why, it looks like a sixth toe,".

"I hope that answered my sixth toe question," og afsluttede: "Because I only have five toes on each foot."

Og så kan den konspirationsteori, vist godt kaldes for afsluttet.