kim-cattrall-adresserer-endnu-engang-den-potentielle-sex-and-the-city-3-og-hvorfor-hun-naegter-at-lave-den-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
SATC

Kim Cattrall adresserer endnu engang den potentielle Sex and the City 3 – og hvorfor hun nægter at lave den

af Nikita Hoffmann Andersen 20/08/2019
SATC-dramet mellem Kim Cattrall og Sarah Jesscia Parker – der i serien og de to film spillede Samantha Jones og Carrie Bradshaw – ruller endnu engang, idet Kim Cattrall igen har adresseres den potentielle Sex and the City 3 – og hvorfor hun nægter at lave den.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker – aka Samantha Jones og Carrie Bradshaw – ikke er de bedste veninder i virkeligheden.

Selvom de, på en særdeles overbevisende måde, spillede BFFs i successerien Sex and the City – endda igennem hele seks sæsoner og de efterfølgende to film – så er realiteten desværre en ganske anden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I 2017 og 2018 skabte de to således en del overskrifter, idet de offentligt udtalte sig om hinanden og deres indbyrdes forhold. Hele lavinen rullede, efter Sarah Jessica Parker udtalte sig offentligt ovenpå sin skuffelse over at have indset, at en tredje film i Sex and The City-universet ikke ville blive en realitet:

”Det er slut… Vi laver den ikke. Jeg er skuffet. Vi havde en smuk, sjov, hjerteskærende, glædeligt og meget relaterbart manuskript og historie. Det er ikke bare skuffende, at vi ikke kommer til at fortælle historien og få den oplevelse, men endnu mere for skuffende for seerne, som højlydt har bedt om en ny film,” sagde hun til det amerikanske tv-nyhedsmedie Extra.

Læs også: Sarah Jessica Parker afslører dele af Sex and the City 3-manuskriptet.

Kort efter florerede rygterne om, at det var Kim Cattralls høje krav til den tredje film, der gjorde, at det ikke blev til noget – det ville hun dog gerne modbevise:

”Vågnede til en @MailOnline storm! Det eneste ’KRAV’ jeg nogensinde har haft var, at jeg ikke ville lave en tredje film… & det var tilbage i 2016”, skrev hun på Twitter.

Udover afslaget til filmen begyndte Kim også at udtale sig omkring SJP, og her sagde hun blandt andet, at ”hun kunne have været sødere”, og at de to i øvrigt aldrig havde været veninder i virkeligheden – sidstnævnte en udtalelse, der tydeligt sårede SJP.

Psst! SATC-dramaet tilbage fra 2017 og 2018 er langt og kringlet (og indeholder endda også en dødsfald i en af kvindernes nærmeste familie). Hvis du vil lave det fulde overblik over sagen, så læs med HER.

Foto: MEGA

Men nu er der altså nyt i sagen igen, idet Kim Cattrall endnu engang har adresseret den potentielle Sex and the City 3 – og hvorfor hun nægter at lave den.

I et interview med The Guardian indikerer Kim nærmest, at hun ville ønske, hun havde efterladt Samantha tidligere:

”Jeg gik længere end til slutlinjen med Samantha Jones, fordi jeg elskede Sex and the City. Det var en velsignelse på så mange måder, men efter den anden film havde jeg fået nok. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor de ikke bare ville erstatte mig med en anden skuespillerinde i stedet for at bruge tid på at mobbe. Nej betyder nej,” lød det fra Kim Cattrall.

Læs også: Den ultimative Sex and the City-guide til New York City.

Meget tyder altså på, at Sam Jones endnu ikke har lagt stridigheder bag sig, og måske kan vi også i fremtiden forvente flere udtalelser fra de to ’frenemies’.

Vi er selvfølgelig kede af, at Kim og Sarah ikke kan få venskabet til at fungere i virkeligheden, men vi gør os umage for, at realitetens kontroverser ikke påvirker vores forhold til Sex and The City og Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte.

Det gør vi blandt andet ved at huske tilbage på seriens mange guldkorn – fx via galleriet herunder hvor vi har samlet de 35 bedste citater fra Sex and The City:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her