Foto: Mega
Throwback

Kendall Jenner rækker ud til Kris Jenner: Hvorfor gjorde du sådan mod mig?

af Karen Emilie Thalsgaard 10/09/2020
Man kan sige meget om momager Kris Jenner og hendes ellers gennemtænkte masterplan for hele Kardashian/Jenner-imperiet, men med det for nylig supercute throwback kastet af Kendall Jenner konkluderer vi, at selv de bedste og mest udspekulerede også kan fejle, og du kan se hvorfor lige her.

Det er vist mere reglen end undtagelsen, at man skal gå igennem en diskutabel hårperiode i sit liv.

Men vi har en god nyhed – sådan er det også for de kendte! Thank god.

For de fleste af os har jo grinet os igennem børnealbums og sendt fordømmende blikke afsted til vores forældre over, at de kunne klippe os så rædselsfuldt, og det ser ud til, at Kendall deler samme oplevelse.

Lørdag d. 5. september delte hun nemlig et throwback af sig selv med en temmelig tvivlsom frisure og ordene "hvorfor ser mit pandehår sådan her ud mor?".

Vi synes mest af alt, at hun ser virkelig cute ud og glæder os over, at vi rent faktisk har mere til fælles med den 24-årige supermodel, end hvad vi først lige gik og troede.   

Foto: @kendalljenner

Om det var den ellers stilsikre og gennemtænkte momager, der havde været på spil her, eller om det i virkeligheden var Kendall selv, der havde været i gang med saksen, ved vi ikke, men modellen er tydeligvis også selv meget interesseret i at finde ud, hvordan i alverden en så skæv frisure kunne lande oven på hendes lille og yndige hoved.

Læs også: 10 kendte par med en vild højdeforskel

Uanset hvad, så kan vi ikke komme udenom, at mini-Kendall og -Kylie var ultrakære i deres matchende ’Dorothy from the Wizard’-outfits og (stort set) matchende frisurer på skødet af deres unge forældre.

Vil du se mere til Kendall - og hendes forvandling gennem årene - så swipe igennem galleriet og se, hvordan den unge Kendall har vokset sig til den supermodel hun er i dag.