Foto: All Over Press
Krise

Kendall Jenner forsvarer sig: ”Jeg blev misforstået”

af Nikita Hoffmann Andersen 27/08/2018
Modellen Kendall Jenner blev i sidste uge citeret for en meget uheldig udtalelse, som gav genlyd i modelbranchen. Nu forsvarer Jenner sig med en række tweets…

Du har måske opfanget det? Kendall Jenner har fået endnu en tur i vælten, denne gang på baggrund af en nedladende kommentar henvendt til sine modelkollegaer. I et nyligt interview med ’Love Magazine’ blev den 22-årige topmodel citeret for at have sagt: ”Jeg har aldrig været en af de piger, der gik 30 shows per sæson, eller hvad fuck det er, de piger gør”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dét faldt ikke i god smag hos modelverdenen, der generelt gav udtryk for, at de fleste modeller ikke har råd til at være så ’selektive’ som Jenner.

Modellen Impy var hurtig på Twitter-tasterne: ”De fleste piger har ikke et valg. Den her pige [Kendall] har garanteret aldrig været til en casting”.

Foto: Twitter.

Også den 25-årige Victoria’s Secret model Leomie Anderson responderede på Jenners udtalelse: ”Forresten er det 70 shows per sæson, og vi er alle stolte af hver en pige, som gør det” rasede modellen i sin Instagram-story. Anderson pointerede i øvrigt, at pigerne arbejder så meget for at kunne forsørge dem selv og deres familier. ”Jeg er rystet, men ikke overrasket over hendes attitude. Ikke alle har mulighed for at droppe castings og blive betalt mere end alle andre” fortsatte Anderson.

Nødvendigheden i at forsørge sin familie, som mange modeller gør med deres modelløn, er dog ikke en virkelighed, Kendall Jenner kender til. Den 22-årige langbenede skønhed er datter af momager Kris Jenner og den tidligere OL-vinder Bruce Jenner, der i dag har skiftet køn og navn til Caitlyn Jenner.

Læs også: Kendall Jenner svarer benhårdt igen på kommentarer om hudproblemer til Golden Globes.

Kendall, der er vokset op som den næstyngste i Kardashian-Jenner-klanen kommer altså af ud af en særdeles velhavende familie, og også dette var med til at tilføje til provokation efter udtalelsen.

Andre Twitter-brugere kommenterede også på, hvordan Kendall Jenner aldrig, af økonomiske årsager, har været tvunget til at dele lejlighed med 10 andre modeller, ligeså vel som at andre modeller ikke blot kan leve et luksuriøst liv forsørget af sine milliardær-søstre:

Psst… I efteråret 2017 købte Kendall Jenner sit Beverly Hills-hjem for ca. 60 millioner kroner.

Foto: Twitter.

Med andre ord – Kendall Jenners udtalelse gav i den grad genlyd, og den Beverly Hills-baserede model måtte selv til tasterne:

Jeg var misforstået i et nyligt interview, og det er vigtigt for mig at klargøre meningen” startede Jenner. ”Den respekt jeg har for mine kollegaer er umålelig!”.

Foto: Twitter.

Kendall fik altså lagt krisen ned med opfølgende tweets. Det er dog ikke første gang, den unge skønhed kommer i vælten på grund af sin modelkarriere. I foråret 2017 indgik Kendall i en reklame for sodavandsmærket Pepsi.

Foto: All Over Press
Kendall Jenner i den skandaleramte reklame for Pepsi.

Hvad der startede som en godtroende sodavandsreklame endte ud i en reel skandale. Reklamen viser Kendall, forlade et fotoshoot for at deltage i en gadedemonstration. Kendall, der tager del i oprøret sammen med en masse unge demonstranter, smider den blonde paryk til fordel for hendes mørke lokker, og rækker en opkørt politiofficer en Pepsi, hvorefter alle bryder ud i jubel.

Reklamen trak tråde til historiske protester, og folk var mildest talt rystede over den usympatiske sidekobling mellem fortidige demonstrationer og en model, der ’redder hele verden’ med en sodavand. Martin Luther Kings datter Bernice King skrev humoristisk, men tydeligt provokeret, ”Hvis bare far havde kendt til Pepsis magt”.

Foto: Twitter.

Til sidst blev presset for stort. Pepsi tog reklamen ned og kom med en officiel undskyldning til Kendall Jenner, der grædende forklarede sig selv i et afsnit af familieserien Keeping Up With The Kardashians.

Mon vi også får en forklaring på ’Love Magazine’-skandalen i næste sæson af KUPTW? Only Kris Jenner knows…

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her