Foto: Mega
Hollywood-par

Katie Holmes har fået ny kæreste - der vist glemte, at han allerede var forlovet

af Karen Emilie Thalsgaard 24/09/2020
Den 41-årige skuespillerinde, Katie Holmes, er atter blevet ramt af amors pil. I metropolen, New York, har hun forelsket sig i en 7 år yngre kok, Emilio Vitolo Jr. Men hov, manden glemte vist lige, at han var forlovet med en anden... Få overblikket her!

Der er et nyt celebrity-par løs! Nemlig Katie Holmes og den 33-årige kok Emilio Vitolo Jr.

Parret er blevet spottet op til flere gange hånd i hånd i både Central Park, New Yorks gader, og på Emilios hippe SoHo-restaurant. En restaurant, der er særligt populær blandt Hollywoods A-listers, og både Rihanna, Bradley Cooper og eks-præsidenten, Barack Obama, har besøgt stedet op til flere gange.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det nyforelskede par skulle efter sigende have kendt hinanden siden marts 2020, hvor de mødte hinanden på et filmset, hvor de begge arbejdede.

Det er dog først for nyligt, at de er begyndt at date, og på trods af, at den unge SoHo-kok er forlovet...

Læs også: Veninderne fra Friends overraskede alle med Emmy Award-reunion

Eller VAR forlovet, for det gik vist op for ham, at man ikke både kan have en kæreste og en forlovet på samme tid.

Eller det kan man måske godt, men det er svært, hvis man er offentligt kendt - og endnu sværere hvis ens nye kæreste også er det. De to turtelduer er nemlig blevet spottet op til flere steder rundt i New Yorks gader, og det har de mange lunefulde paparazzier ikke været for langsomme til at opfange. Som f.eks. her, hvor parret unægteligt ligner nogle, der er mere end bare venner.

Blot to dage inden at alle disse billeder begyndte at florere på de sociale medier, nåede Emilio at gøre det forbi med sin 24-årige forlovede, Rachel Emmons. Forlovelsen var ellers spritny, og kun få måneder forinden delte Rachel denne tekst på sin Instagram:

”Den mest festlige, generøse, ærlige, ægte person, jeg nogensinde har mødt. Du har altid min ryg og gør hver dag til et nyt eventyr. Du går ind i et rum, og folk drager til dig. Jeg kunne ikke føle mig mere heldig over at skulle tilbringe resten af ​​mit liv sammen med dig ."

Den del med at være det mest ærlige menneske kan måske diskuteres lidt den dag i dag - og rygterne siger endda, at han brød forholdet over en sms.

Læs også: Kourtney Kardashian har fået en 19-årig BFF – eller er det et PR-stunt?

En kilde har nemlig efterfølgende udtalt: ”Rachel og Emilio mødtes i februar sidste år og blev forlovet efter blot et par måneder. Det var en hvirvelvind-romance, men de var meget forelskede. ” Kilden fortsætter: "Men Rachel blev efterladt 'blindsided', da han pludselig sluttede deres forlovelse via en sms, kun to dage før fotografier dukkede op af ham med Katie."

Av av! Besværlig kærlighed er dog ikke nye for Katie, der også har nydt godt af en ret speciel kærlighedshistorik, der både har budt på et sci-fi-bryllup, en skilsmisse og en virkelig excentrisk klausul. Katie var som bekendt gift med skuespilleren, Tom Cruise, indtil 2012, hvor parret splittede op. I forbindelse med skilsmissen underskrev Katie en klausul, der sagde, at hun ikke måtte date offentligt før fem år efter skilsmissen. Men hvad kunne man ellers have forventet, når måden hun fandt sammen med scientology-Tom på var ved en kærligheds-audtion planlagt af manden himself. Det er næsten lige så bizart som et break-up over sms.

Det ser dog ud til, at det nyforelskede par er ovre alt det. Her er de spottet med matchende evovletogether-mundbind. Mundbindet over dem alle, der bæres af alle de Hollywood-kendisserne heriblandt Ariana Grande og Jennifer Lopez - og nu også Emilio og Katie.

Foto: Mega

Det er desuden ikke første gang, at et Hollywood-par er blevet forelsket på filmsettet.

Det er vist nærmere reglen end undtagelsen, og swiper du igennem galleriet herunder, finder du 20 andre par, der også forelskede sig under nøjagtigt samme omstændigheder.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her