Celebrity

Katie Holmes før og efter Tom Cruise

af Mette Marie Lei 17/12/2012
Nu står starletten overfor sin skilsmisse fra Tom Cruise - og vi har lurret på hendes tøjskab.

I de sidste to uger op til nytår genlæser vi de artikler, som har tiltrukket sig allermest opmærksomhed på ELLE.dk i året, som er gået.
I juli var alle øjne rettet imod Katie Holmes, da hun valgte at rive gulvtæppet væk under Tom Cruise og begæres skilsmisse og fuld forældremyndighed over parrets datter, Suri ...

I sidste uge kom det frem, at Katie Holmes nærmest i nattens mulm og mørke har søgt om at blive skilt fra Tom Cruise, som hun blev gift med for 5 ½ år siden ved en smuk ceremoni i Italien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Siden parret fandt sammen, har rygterne om deres forhold været helt utroligt mange.
Et meget vedholdende af dem var, at Katie Holmes ikke var Toms førstevalg i jagten på den perfekte hustru.
Efter sigende havde han flere kandidater til samtale. Navne som Jeffiner Garner, Lindsay Lohan og Scarlett Johansson skulle ifølge historierne have sagt nej tak til scientologens ægteskabstilbud, men Dawson's Creek-skuespilleren, Katie Holmes, som dengang var midt i 20'erne, sagde 'I do'!

Katie Holmes skulle efter sigende i sidste uge været taget til New York, hvor hun er mødtes med sin far, som er advokat og hjælper hende med Projekt Skilsmisse. Hun har valgt at søge om skilsmisse i New York, hvor parret også har en lejlighed, fordi det her skulle være mest sandsynligt, at hun får sit ønske om fuld forældremyndighed over datteren, Suri, opfyldt.
Katie Holmes skulle være bange for, at Tom Cruises nære forhold til sekten Scientology vil påvirke datterens livssyn for meget, og det vil hun ikke acceptere.
Tom Cruise siges at være ganske chokeret og knust over Holmes' pludselige ønske om skilsmisse, men rygterne siger også, at dt er noget, hun har haft i støbeskeen siden slutningen af 2011 - omend det kun er to uger siden, man i pressen kunne se billeder af parret offentligt hånd i hånd.

Siden Katie Holmes blev gift med Tom Cruise er hun blevet markant mere kendt, end hun var før. Men det har ikke mundet ud i de store resultater på hendes CV. Det har heddet sig, at Cruise har været meget styrrende overfor Holmes - har bestemt over hendes karriere og været kontrollerende overfor hendes adfærd og privatliv, ligesom at han har et ønske om, at hans mor og søster skal bo sammen med parret.

Hvis det er sandt, må man da så sandeligt sige, at Holmes i dén grad har taget skeen i den anden hånd.
Vi er spændte på, om det nye liv, Katie er ved at skabe for sig selv, kommer til at betyde, at vi får lov at se mere til hende på den store skærm igen!

Før ægteskabet med Tom Cruise fremstod Holmes i højere grad som en usikker, ung pige, der ikke kendte sin egen stil endnu.
Sådan her så Katie ud, da hun gik til premiere på Tom Cruises film (hvor han spillede overfor sin daværende kone, Nicole Kidman) 'Eyes Wide Shut'.

I dag designer Katie Holmes selv tøj, og venskaber med blandt andre Victoria Beckham har gjort, at skuespilleren altid fremstår cool og lækkert klædt på den røde løber. Se hendes stil i galleriet herunder.

For et år siden troede hele verden, at Katie Holmes var gravid igen. Men det var bare for meget hvede... Se billedet her!

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her