Jennifer Aniston
Foto: All Over Press
Celebrity

Jennifer Aniston: "Jeg er ikke gravid. Jeg har bare fået nok."

af Maria Harder 13/07/2016
Jennifer Aniston har fået nok af sladderpressens evige rygter om, at hun er gravid og ulykkelig. Hun mener, at medierne herved skaber et forvrænget billede af kvinden som et objekt, der kun bedømmes på sit ydre. Her kan du læse Anistons stærke holdning til det kvindeideal, medierne er med til at skabe.

Det er ikke så underligt, at Jennifer Aniston har fået nok af sladderpressen, der i mere end 10 år, gang på gang, har spredt rygter om, at hun er gravid.

Jennifer Aniston har fået nok af den måde, medierne er med til at skabe et forvrænget billede af, hvad en 'rigtig' og smuk kvinde er. Derfor har hun skrevet et blogindlæg til The Huffington Post, hvor hun langer ud efter sladderpressens urealistiske og forkvaklede fremstilling af kvinder og deres kroppe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er første gang nogensinde, at Jennifer Aniston udtaler sig omkring sladderpressens graviditetsrygter, og hun gør det for at sætte fokus på, hvordan sladderpressen umenneskeliggører og objektiviserer kvinder.

Hun starter indlægget med at skrive: ”Jeg er ikke gravid. Jeg har bare fået nok.” Hvilket meget konkret beskriver hendes holdning til konstant at blive udstillet i medierne.

Ifølge Jen, er det forkasteligt, at sladderpressen kun fokuserer på kvinders fysiske fremtræden:"Er hun gravid? Spiser hun for meget? Har hun givet op? Er hendes ægteskab mon i krise, siden hun har disse fysiske ”skønhedsfejl”?"

Læs også: Frederik og Mary i Australs Vogue: Se de smukke billeder af parret

Senest er Jennifer Aniston blevet spået gravid efter fotografer havde fanget billeder af hende i bikini efter en frokost. Hertil skriver hun, at det gør ondt at blive ønsket tillykke med en fiktiv graviditet af venner, kollegaer og fremmede, fordi de har set det i medierne.

”Alle de ressourcer, der bruges på at afsløre, hvorvidt jeg er gravid eller ej … peger på, at denne opfattelse af kvinder vil fortsætte – at kvinder på en eller anden måde ufuldstændige, eller er ulykkelige, hvis de ikke er gift og har børn.” Skriver Jen i det stærke blogindlæg.

Hun understreger herefter:

"Vi er fuldstændige med eller uden partner, med eller uden børn. Vi bestemmer selv, hvad der er smukt, når det kommer til vores krop ..."

Læs også: Min and, min kanin, min skat - hvad kalder du din kæreste?

Jennifer Aniston tager stærkt afstand fra sladderpressens fremstilling af kvindekroppen, da hun mener, det skaber en usund kultur, hvor unge piger tager direkte skade af at blive udsat for det skæve kvindebillede, der skabes.

Derfor håber hun på, at folk begynder at blive mere kritiske over for, hvad de ser og læser i medierne, og stopper med at smide penge i sladderpressen. For det er, ifølge hende, den eneste måde at få den til at fremstille verden, som den virkelig er.

Du kan læse hele Jennifer Anistons ærlige blogindlæg HER.

I galleriet kan du se den altid smukkke Jennifer Aniston i de bedste øjeblikke fra den røde løber.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her