Hvem er Justin Biebers forlovede? Her er alt, du skal vide om Hailey Baldwin
Foto: All Over Press
Celebrity

Hvem er Justin Biebers forlovede? Her er alt, du skal vide om Hailey Baldwin

af Emilie Bech Zerlang 11/07/2018
Efter forlovelsen med Justin Bieber er hun på alles læber. Men hvem er den 21-årige Hailey Baldwin, der snart kan kalde sig Mrs. Bieber? Meget mere end blot 'Justin Biebers forlovede', skulle vi hilse og sige...

De havde kun datet officielt i en måned, men pludselig begyndte rygterne om en forlovelse mellem Justin Bieber og Hailey Baldwin at svirre.

Justin Bieber var nemlig spottet på knæ under et restuarantbesøg på Bahamas, og derefter gik rygterne naturligvis hurtigt. Dagene efter ventede hele verden kun på én ting; at en af de to stjerner bekræftede de lykkelige omstændigheder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det gjorde de så - først Justin Bieber med en kærlighedserklæring så lang, at der næppe var nogle spekulationer tilbage. Hverken om forlovelsen eller hans kærlighed til sin forlovede. Derefter fulgte Hailey med et mindst lige så kærlighedsfyldt tweet, der bekræftede deres forhold.

Da vi for et par dage siden, dykkede ned i de to stjerners kærlighedshistorie - for det kunne vel næppe være sandt, at de kun havde kendt hinanden i en måned - blev det tydeligt, at kærligheden mellem Bieber og Baldwin (trods alt) går længere tilbage. Bieber og Baldwin mødte hinanden i deres teenageår, og siden er de spottet sammen på date i både 2015 og 2016. Kun afbrudt af Justins on-off forhold til - hvad der må siges at være hans anden helt store kærlighed - Selena Gomez, som han sidst blev set sammen med i foråret 2018.

Men hvem er hun så - pigen, der løb med en af verdens mest eftertragtede mænd, Justin Bieber? Er hun 'bare' kvinden, som er/vil blive kendt pga. af sit forhold til Hr. Bieber?

Nej, (heldigvis) ikke.

Udover at Hailey Baldwin allerede en del af Hollywoods indercirkel som tæt veninde med Kendall Jenner, er hun også en anerkendt model. Hailey Baldwin startede sin modelkarriere i 2014, og har siden være på catwalken for store modehuse som Tommy Hilfiger, Moschino og Dolce & Gabbana, ligesom hun har været på forsiden af både ELLE og Vogue.

I forbindelse med forsiden for ELLE UK bragte magasinet også et stort interview med Hailey, hvor hun blandt andet satte sig i mod forventningen om, at hun er blevet model pga. sin status på Instagram, hvor hun har mere end 13 millioner følgere. Hun er model, ikke en Instagram model:

"Jeg arbejder r**** ud af bukserne for at opnå det, jeg gerne vil, og det er det, jeg gerne vil. Jeg vil være model, og jeg tror ikke på, at jeg ville være, hvor jeg er nu, hvis folk ikke så noget i mig. Jeg poster alle mine mobilbilleder på Instagram, så folk kan se dem", fortalte hun til ELLE UK tilbage i juli 2017.

Hailey Baldwins forhold til de sociale medier og ikke-eksisterende trang til at blive kendt for sin færden på Instagram, men i højerede grad sit arbejde, stammer måske fra hendes barndom, hvor forældrene gjorde alt, for at holde hende ude af spotlyset. Hailey Baldwin er nemlig datter af skuespiller og producent Stephen Baldwin og niece til Alec Baldwin, som er et kendt ansigt på det hvide lærred i Hollywood.

repost from @irelandbasingerbaldwin ran into the fam on the streets.. @iamabfalecbaldwin

Et opslag delt af Hailey Baldwin (@haileybaldwin) den

10. Feb, 2018 kl. 1.35 PST

Billede fra Haileys Baldwins Instagram-profil af onklen Alec Baldwin foran en butik med en kampagne med Hailey i vinduet.

Til Evening Standard har Hailey udtalt, at hun selv ønsker at opdrage sine børn uden for spotlyset og sociale medier:

"Når jeg får børn, skal de ikke vokse op i alt det her. Det er så nemt at blive forkælet og prætentiøs og have den forkerte attitude. Du har penge og adgang til ting, som den "almindelige" person ikke har, og du er konstant omgivet af folk, der prøver at kysse dig i r****"

Om den 21-årige skønhed kan overholde sine holdninger til de sociale medier, må tiden vise. For som soon-to-be Mrs. Bieber er der vist ingen tvivl om, at hele verdens øjne vil være rettet mod hende resten af livet parallelt med den unge Biebers popularitet i Hollywood.

At Hailey Baldwin er smuk, kommer ikke bag på nogen, hvis man følger hende på Instagram eller følger med under modeugen, når de store modehuse sender hende ned af catwalken.

Men den mørkeblonde model har i den grad også god stil. Se selv med i galleriet, hvor vi samlet nogle af Baldwins bedste looks fra den røde løber og i gadebilledet gennem tiden.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her