Foto: Rocco Spaziani/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Celebrity

Her er historierne bag de sødeste kendis-frierier

Af Rose Maria Boelsmand 22/03/2023
George Clooneys frieri til Amal var så smooth og Clonney’sk, at du næsten ikke tror det.

Findes der noget bedre, end kærlighed, der ender lykkeligt? Nej vel. Og hvad bedre end kærlighedseventyr, der er taget direkte ud af den virkelige verden.

Fra Jennifer Lopez og Ben Affleck, der efter 20 års pause endelig fik hinanden, til evigheds-ungkarlen George Clooney, der langt om længe fandt den ægte kærlighed med sin Amal og de moderne eventyr fra kongefamilierne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nedenfor har vi listet de mest romantiske frierier fra Hollywood og omegn, der med sikkerhed vil få dig til at tro på kærligheden (igen).

Foto: Rocco Spaziani/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Jennifer Lopez og Ben Affleck
Lopez fortalte sine fans om, hvordan Affleck friede til hende i sit nyhedsbrev ’On the JLo’. Her kunne man læse, hvordan frieriet fandt sted i et karbad fuld af bobler, hvor Affleck efter 20 års pause i forholdet faldt på knæ med en sjælden grøn diamantring. Parret blev gift i 2022.

Foto: Planet Photos/Ritzau Scanpix

Katy Perry og Orlando Bloom
Da Orlando Bloom friede til Katy Perry, var det så ’Hollywood’, som det kunne blive. I talkshowet ’Jimmy Kimmel Live’ fortalte Perry, hvordan Bloom efter en middag overraskede hende med at have lejet en helikopter og friede i luften. Helikopteren landede på en tagterrasse, hvor alle parrets venner og familiemedlemmer var samlet. Parret er stadig forlovede og fik en datter i 2020.

Foto: Roger L. Wollenberg/Wap2009112409_lg/Ritzau Scanpix

Michelle og Barak Obama
I sin erindringsbog, ’Becoming’, fortælle den tidligere præsidentfrue, Michelle Obama, alt om præcis hvordan Barack friede til hende. Og det er efter alt at dømme en af den slags frierier, man kun kan grine af bagefter. Den forhenværende præsident havde nemlig inviteret sin kommende hustru til middag på hendes favoritrestaurant i Chicago, og under middagen begyndte han at fortælle vidt og bredt om, hvordan han slet ikke var typen, der ville gifte sig. Michelle gik lettere i panik, og gik til ham som den advokat hun nu engang var. Da de nåede desserten, kom tjeneren med en sølvbakke, og da han løftede låget, lå der en ring. Hele debatten omkring ægteskabet var altså blot en snedig afledningsmanøvre fra den drilske politiker, som hele tiden havde planlagt at fri den aften. Parret blev gift i 1992.

Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Ritzau Scanpix

Amal og George Clooney
I et interview med The Hollywood Reporter fortalte George Clooney hvordan han friede til Amal på den mest underspillede, elegante – og mest Clooney-agtige måde. Han lavede pasta, og efter de havde spist og drukket champagne, spurgte han Amal, om hun ville tage en lighter i en skuffe. I stedet for en lighter, lå der en ring. Amal blev åbenbart så overrasket, at hun var 20 minutter om at sige ja. Parret blev gift i 2014 og fik tvillinger i 2017.

Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Kourtney Kardashian og Travis Barker
Intet er for meget, når der er tale om Kardashian-familien og Travis Barkers frieri til Kourtney Kardashian er ingen undtagelse. På Kourtneys Instagram kunne man dermed se, at Barker havde dækket en strand i Montecito, Californien med røde roser (så de formerede et hjerte) og tændt utallige lys før spørgsmålet faldt. Parret fejrede efterfølgende forlovelsen med en middag med begges familier. De blev gift (ad tre omgange) i 2022.

Foto: Zupr/Backgrid/Ritzau Scanpix

Hertuginde Meghan og Prins Harry
I den omdiskuterede Netflix-dokumentar, ’Harry & Meghan’ fortæller Prins Harry, hvordan han – modsat den pomp og pragt, der ellers ofte omgiver royale par – friede til Meghan Markle i deres lille anneks til Kensington Palace, på en stille og rolig date-night derhjemme. Frieriet faldt mens de var i gang med at stege kylling, og ifølge Hertuginden var det meget sødt, naturligt og romantisk. Parret blev gift i 2018 og har to børn.

Foto: Chris Jackson-Getty/Splash/Ritzau Scanpix

Hertuginde Kate og Prins William
Prins William friede til Kate Middleton med sin mor, Prinsesse Dianas, ikoniske blå safir og diamantring ved foden af Mount Kenya. Han havde efter sigende båret rundt på ringen i tre uger, inden han faldt på knæ. Det kommende kongepar blev gift i 2011 og har sammen tre børn.

Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Serena Williams og Alexis Ohanian
Tennislegenden mødte stifteren af Reddit under en morgenmad på et hotel i Rom. Efter at have datet i 18 måneder, overraskede Ohanian sin udkårne ved at pakke hendes tasker og – uden at hun vidste, hvor de skulle hen på forhånd – flyve hende til Rom, har hun fortalt til Vogue. Ved præcis det samme bord i restauranten på Hotel Cavalieri i den italienske hovedstad faldt Alexis Ohanian på knæ, og Serena Williams sagde ja. Parret blev gift i 2017 og samme år fik deres første barn.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her