Her er Europas 10 mest flirte-venlige turistattraktioner
Foto: @tivolicph og @lasangradafamiliabarcelona
Celebrity

Her er Europas 10 mest flirte-venlige turistattraktioner

af Kirstine Juhl 20/10/2017
…og København har så sandelig også sneget sig på listen! Se listen over de 10 europæiske turistattraktioner, hvor sandsynligheden for at finde en ny flirt, er størst.

Vi ved godt, der stadig er lang tid til Valentines Day. Men hvis du er single, har et godt planlægger-gen, og gerne vil sikre dig, at have en, at give chokolade og bløde kys til i midten af februar, så er der gode grunde til at læse videre.

Dating-appen Happn har nemlig netop offentliggjort en liste over de 10 turistattraktioner, hvor folk flirter mest i hele Europa. Happn har baseret undersøgelsen på sine egne data om antal ’crushes’ i appen på de pågældende 10 steder over en tidsperiode. Et crush opstår, når to brugere kan lide hinandens profiler, og dermed er der gode chancer for at finde sin næste Valentines Day date.

Og hvorfor ikke udnytte efteråret til en hurtig getaway? Efterårsferien er nemlig rejsernes tid, og uanset om du rejser alene eller sammen med andre, så er det en perfekt mulighed for at møde nye mennesker og blive ramt af Amors pil.

via GIPHY

Og til hvilken europæisk storby skal du booke en flybillet, hvis du leder efter din helt egen Jon Snow at sende flirtende blink til? Swipe dig igennem galleriet nedenfor og opdag den by i Europa, der har den mest flirte-venlige turistattraktion.

Psst.. Måske skal du slet ikke så langt, for Tivoli i København er såmænd også på listen!