Foto: Mega
Diamant-drømme

Her er de 10 dyreste kendis-forlovelsesringe

af Amalie Takahashi Christiansen 25/03/2020
De 10 dyreste kendis-forlovelsesringe i verden er anslået til at være mellem 15 og 71 millioner danske kroner værd. De heldige ejere finder vi ikke overraskende blandt nogle af verdens mest kendte kvinder - mon du kan gætte et par af dem?

Udover at diamanter symboliserer uskyld, troskab, lys og liv - siges det, at diamanter er en piges bedste ven, og det er måske derfor, at næsten enhver kvinde med ægteskabs-forhåbninger går rundt og dagdrømmer om en stor funklende ring.

De dyreste kendis-forlovelsesring er anslået til at have en værdi af hele 71 millioner kroner – og du kan måske allerede gætte, hvilken heldig sangerinde, den tilhører.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det må være svært at sige nej til en forlovelsesring med en diamant på størrelse med en femkrone, og nå ja, til den kommende ægtemand, der følger med ringen - og man skulle tro, at en så dyr ring var lig med et langt og lykkeligt ægteskab... Det er dog ikke garanteret.

Læs også: Denne forlovelsesring skal du have baseret på dit stjernetegn.

I galleriet nedenunder har vi samlet de 10 dyreste forlovelsesringe blandt kendte, og du vil med garanti tabe kæben over de beløb, de kendtes ægtemænd, eksmænd og eks-forlovede har skudt efter blændende forlovelsesringe.