Her er Bella Hadids nye kæreste
Foto: MEGA
Love is in the air

Her er Bella Hadids nye kæreste

af Tanja Hartmann 13/07/2021
Bella Hadid er gået stille med dørene, når det kommer til hendes kærlighedsliv, men nu ser det endelig ud til, at hun har fundet en særlig person, som har fået nøglen til hendes hjerte. Læs med her, når ELLE fortæller dig alt, du skal vide om Bella Hadids nye kæreste.

Bella Hadid og sangeren Abel Makkonen Tesfaye, bedre kendt under navnet The Weeknd, gik fra hinanden i 2019 efter et fireårigt on-and-off forhold. Sidenhen har supermodellen gået stille med dørene omkring sit kærlighedsliv.

Men nu ser det ud til, at Bella Hadid igen har lukket kærligheden ind i sit liv og er klar til at dele nyheden om den med omverden.

Bella har nemlig for nyligt delt et post på sin instagram med teksten ”Mit livs tid. Sund, arbejdende og elsket”. Billederne er fra hendes tur til Frankrig, og de inkluderer både et spejlselfie, en dansevideo og sidst men ikke mindst et parbillede med hendes nye kærlighed. 

På det sidste billede kan man se art directoren, Marc Kalman, holde om supermodellen og kysse hende på kinden, og det er tydeligt at se, at der er romantik i luften mellem de to turtelduer.

Marc Kalman er ikke et helt ukendt ansigt. Han er blandt andet kendt for at have designet modefirmaet, Bathing Ape, og så har han også designet albumcoveres og logoer for rapperen Travis Scott og andre store stjerner.

Læs også: En A-Z ordbog over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke

Det er heller ikke første gang at Bella og Marc bliver set dele et romantisk øjeblik. I sidste måned blev parret opdaget i at spise frokost sammen i New York City, og her så de ud til at have en hyggelig stund sammen.

Det tyder derfor på, at vi kommer til at se meget mere til de to turtelduer, nu da Bella Hadid igen har valgt at dele highlights fra sit kærlighedsliv med offentligheden. Vi glæder os i hvert fald til at følge med!

Læs også: Her er Zendayas nye kæreste, som du allerede kender

Psst ... Hvis du også er helt vildt med Bella Hadid, så kig med i  galleriet herunder, hvor vi har samlet Bellas 25 bedste stiløjeblikke. God fornøjelse!