khloe-kardashian-tristan-thompson-jordyn-woods-kylie-jenner-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Drama

Her er alt, du skal vide om dramaet mellem Khloé, Tristan, Kylie og Jordyn

af Nikita Hoffmann Andersen 25/02/2019
Det er næppe gået din næse forbi, at der er krise i Kardashian-land. Rygterne siger, at Khloé Kardashians kæreste, Tristan Thompson, har været hende utro med Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods…

Hvis der er en ting, der for længst er blevet taget fra Kardashian/Jenner-familien, så er det privatliv.

De superkendte reality-stjerner skal bare løfte en finger: Og vupti så skaber det overskrifter.

Derfor går rygterne også hurtigt, når der er krise iblandt medlemmerne af verdens mest berømte familie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det kan man vist roligt sige, at der er nu.

Khloé Kardashian har siden 2016 været kærester med basketballspilleren, Tristan Thompson. Khloé fødte parrets første barn, datteren True, den 12. april 2018.

Foto: MEGA
khloe-kardashian-tristan-thompson-jordyn-woods-kylie-jenner-2-elle-dk.jpg
Khloé Kardashian og Tristan Thompson.

Bare få dage før fødslen kom det dog frem, at Tristan havde været Khloé utro. Billeder af den tårnhøje atlet sammen med en anden kvinde florerede lynhurtigt på de sociale medier.

Tristian blev dog tilgivet, og parret levede lykkeligt sammen i henholdsvis Cleveland og Californien.

Lige indtil helvede igen brød ud.

Tirsdag den 19. februar 2019 kom det frem, at Tristan angiveligt skulle have været Khloé utro igen. Men denne gang var det ikke bare med frøken hvem-som-helst. Flere personer havde nemlig set Cleveland Cavaliers-stjernen ”make out” med modellen, Jordyn Woods til en fest søndag den 17. februar 2019.

En kilde har desuden fortalt, at Woods forlod Thompsons hus klokken 07:00 mandag morgen.

Foto: MEGA
khloe-kardashian-tristan-thompson-jordyn-woods-kylie-jenner-3-elle-dk.jpg
Jordyn Woods.

Hvis du ved en lille smule om Kardashian/Jenner-familien, så ved du også, at navnet Jordyn Woods ikke ligefrem er fremmed for dem.

Læs også: Kylie Jenner gik all in, da hun fejrede datteren Stormis 1-års fødselsdag… Igen.

21-årige Jordyn Woods er nemlig bedste veninder med Khloés lillesøster, Kylie Jenner, og de to har været uadskillelige siden folkeskolen. Kylie og Jordyn har samarbejdet på projekter i Kylie Jenners firma, Kylie Cosmetics, og Jordyn er altid med på Kylies familieferier. Woods boede endda i Kylies ”mansion”, inden krisen brød ud. Rygterne siger, at Kylie har smidt sin bedste veninde på porten, men intet er bekræftet endnu.

Foto: MEGA
khloe-kardashian-tristan-thompson-jordyn-woods-kylie-jenner-4-elle-dk.jpg
Jordyn Woods og Kylie Jenner.

Khloé har imidlertid været den eneste af de implicerede parter til at adressere rygterne på de sociale medier. Instagram-profilen @hollywoodunlocked var den første til at dele nyheden, og i en video forklarer de, hvad der skete til festen. Tristan skulle angiveligt have taget alle gæsternes telefoner (så de ikke kunne dokumentere utroskabet), hvorefter han hyggede sig med Jordyn Woods.

Khloé Kardashian har ikke bare ’liket’ hollywoodunlockeds opslag, men også kommenteret hele otte ”shoutout emojis”, mens veninderne Malika og Larsa har kommenteret ”Strong Facts” og ”Amen!!!”.

Khloé Kardashians Instagram-stories har siden rygternes start været fyldt med poetiske citater, der praktisk talt siger: Ja, det hele er rigtigt.

Khloé har delt citater som: ”Folk afslører dem selv via deres handlinger”, ”Den værste smerte er, når en, du har forklaret din sorg til, sårer dig” og ”Vi må acceptere at nogle mennesker er virkelig fucked up, og at det ikke er vores job at helbrede dem”.

Ovre hos Kylie Jenner og Jordyn Woods er der dog stadig radiotavshed.

En kilde har dog udtalt sig om Kylies reaktion til mediet E!: ”Kylie har det forfærdeligt. Hun er knust og meget følelsesladet. Hun vil ikke tro på, at det her kan være sket. Hun ville gerne give Jordyn en chance til at forklare sig selv. Hun ved ikke, hvad hun skal gøre. Hun er chokeret og forvirret”, siger kilden.

Adrienne Bailon, der tidligere har datet Khloés lillebror, Rob Kardashian, har også udtalt sig i sagen: ”Jeg har talt med nogen, der har bekræftet, at det absolut er sandt. Det ville jeg ikke sige, hvis jeg ikke helt sikkert vidste, at det var sandt”.

Både Khloé og Kim Kardashian har ”unfollwed” Jordyn Woods på Instagram, efter rygterne startede, og Kim har da også adresseret rygtet online.

En Twitter-bruger spekulerede i, at det hele måtte være falskt, fordi Khloé viste sig ved et event aftenen efter rygterne startede.

”Ville du foretrække, at hun også mistede penge på det? En single mor bliver nødt til at arbejde, skat. Det her var en professionel aftale, planlagt for længe siden, og du kan lige tro, at hun ikke sidder og venter på en til at betale sine regninger eller forsørge hendes datter. PUNKTUM”, skrev Kim, og mon ikke også det var en form for bekræftelse af hele dramaet?

Uanset hvad ved vi stadig ikke helt, hvad der er sandt og falskt i utroskabsrygterne. Vi sidder bare klistret til skærmen og venter på en forklaring.

Kris Jenner, hvornår kommer den?

Psst! Rygterne siger, at Khloé har slået op med Tristan for good. Og det giver vist også meget god mening. Heldigvis er der også andre breakups, der giver rigtig god mening.

Scroll løs i galleriet hvor vi har samlet 7 breakups i Hollywood der faktisk giver mening:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her