Foto: The Mega Agency
Fans spotter

Gigi Hadid har fået ny tatovering med helt særlig betydning

af Tanja Hartmann 8/02/2021
I sidste måned kunne man se Zayn Malik med en bedårende tatovering af datterens navn på håndleddet. Nu har Gigi Hadid fået en matchende tatovering.

Gigi Hadid har netop fået en tatovering med sin datters navn, og den er ikke til at stå for!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tatoveringen er blevet spottet af skarpe fans, på den amerikanske supermodels arm, i en video fra Vogue.

Videoen handler om Gigis skønhedsrutine, men man får et hurtigt glimt af den bedårende tatovering i det, Gigi løfter armen for at lægge sin makeup. Du kan se tatovering i videoen her:

Meget stolte forældre 

Tatoveringen, parret har fået, er til ære for datteren, Khai, på snart fem måneder. Det er nemlig hendes navn på arabisk, som Gigi har fået tatoveret på armen - den selvsamme tatovering, som Zayn fik i januar.

Hans tatovering blev også i første omgang spottet af en fan i en live-video, som Zayn lavede på Instagram. Du kan se tatoveringerne herunder:

Det nybagte og stolte forældrepar kan derfor forene deres forhold med en matchende mor- og fartatovering. Det, synes vi, er vældig sødt!

Læs også: Zayn Maliks nye tatovering afslørede hemmelighed om datter ved et uheld

Vil gerne holde datteren privat

Kendisparret har hidtil gået stille med dørene, når det gælder deres datter. De ventede fire måneder med at afsløre, hvad hun skulle hedde.

Parret har heller ikke vist deres babys ansigt frem endnu. Både Gigi og Zayn har delt billeder, hvor deres datters ansigt er skjult. De har også begge delt et sødt billede, hvor de holder datteren i hånden. Du kan se Zayns billede i dette Instagrampost:

Vi håber meget på, at vi får lov til at se deres datter en dag. Indtil da, kan vi kaste vores kærlige blikke over andre kendisbabyer i galleriet herunder: