Interview med Caroline Fleming om Bendtner og meget andet
Foto: Sune Czajkowski
Celebrity

Caroline Fleming: Tiden med Bendtner var et eventyr...

8/09/2015
Caroline Fleming har altid været selvstændig og drevet af sit hjerte - noget der slet ikke har gået hånd i hånd med hendes adelige familie.

Caroline Fleming i ærligt interview om Bendtner og meget andet

I ELLEs septembermagasin bragte vi Marie Louise Wedel Bruuns ærlige interview med Caroline Fleming. De mødtes i Carolines private hjem i London til en samtale om at gå sine egne veje og følge sit hjerte uden familiær støtte og kærlighed. Og om den romantiske tid med Nicklas Bendtner. 

Caroline mistede på tragisk vis sin mor som blot 10-årig, men det var denne tragiske begivenhed, som gjorde hende selvstændig, og hun er, trods det triste faktum, taknemmelig for oplevelsen. Det gav hende styrken til at følge i sin modelmors fodspor i stedet for at gå på klassiske universiteter i USA eller England, som det var familietraditionen. Hun ville være en nærværende mor, hun ville skilles, hun ville have en karriere, hun ville følge sit hjerte…alt sammen noget, der ikke faldt i god jord i den gamle adelsfamilie. 

Det betød dog også, at Caroline ikke har fået den nødvendige støtte og accept fra familien: Jeg har – hele mit voksenliv – gjort meget on my own.”  Da forandringen trådte i kraft hos Caroline, havde hun netop født sin første søn, Alexander, i en alder af 28 år. Her mærkede hun for første gang sine følelser, og hun fandt ud af, at de ikke passede sammen med hendes daværende mands. ”Alle skal have lov til at leve det liv, de har lyst til; vi er frie og kan vælge, hvad vi vil.” En skilsmisse var nødvendig for Caroline. 

Se også: Støt Brysterne!

Carolines Tv-program Baronessen gik over skærmen på det uheldige tidspunkt, men trods den dårlige timing, blev det et springbræt for Carolines næste Tv-program Baronessen flytter ind, som viste den sande side af hende. Og her lærte hun også sig selv bedre at kende. Under en af disse optagelser skulle det ske, at Caroline mødte Nicklas Bendtner:”Han var simpelthen så sød...Der var lidt af et stjerneskud, der gik af, da Nicklas og jeg mødte hinanden. Og vi sagde vores farvel, og der sagde han: 'Nu har jeg jo gjort dig en kæmpe tjeneste, og nu skylder du mig en tjeneste' Og da var han simpelthen så uartig. Altså, han var simpelthen...Altså, tal om selvtillid! Og sådan lidt arrogance, men på sådan en meget attraktiv måde - jeg blev sådan helt: Hold da ferie! Og så skrev vi sammen i et par måneder, indtil han ENDELIG fik mig overtalt til at spise middag med ham i London. Han var en stor overraskelse på mange måder."

Og året efter fik de deres fælles barn Nicolas, men forholdet kunne ikke overleve:

Et uforglemmeligt eventyr. Og det var så uskyldigt. Det var et eventyr, som jeg for evigt vil være taknemmelig for at have oplevet. Jeg havde været gift ind i en meget, meget gammeldags engelsk familie – fra den extreme til at gå hen og møde en sportsstjerne fra Amager…og det var et rigtig dejligt kapitel i mit livs eventyr. Men så kom der selvfølgelig også et tidspunkt, hvor det gik op for mig, at kærlighed kan overvinde meget, men den kan ikke overvinde alt.” 

Se også: ELLE-redaktionen: Dét elsker vi ved Frankrig

Det var stadig morens tidlige død, der sved i Carolines sjæl, og hun måtte ty til hjælp for at komme igennem det. Hun fandt teraput, Caroline Dolby, som hun i dag ser som sin mentor. Og hun fik syet det store åbne sår sammen til et meget fint lille år. Hver dag starter hun på en frisk, og lever efter mottoet: There aren no mistakes in life – only lessons.

Få et gensyn med smukke Caroline Fleming i galleriet.

Psst...klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-02-14/arket.png

Skjorte, Arket, 590 kr.

Køb her
/2023-02-14/corali.png

Øreringe, Corali, 2.900 kr.

Køb her
/2023-02-14/frama.png

Håndsæbe, Frama, 290 kr.

Køb her
/2023-02-14/other-stories.png

Bh, & Other Stories, 280 kr.

Køb her
/2023-02-14/ganni.jpg

Top, Ganni, 1.830 kr.

Køb her
/2023-02-14/h2o-fagerholt.jpg

Jeans, H2O Fagerholt, 1.800 kr.

Køb her
/2023-02-14/westman-atelier.png

Blush, Westman Atelier hos I Love Beauty, 380 kr.

Køb her
/2023-02-14/prada.png

Slippers, Prada, 6.500 kr.

Køb her
/2023-02-14/holzweiler.png

Blazer, Holzweiler hos Boozt, 3.400 kr.

Køb her
/2023-02-14/hay_0.png

Rispapirslampe, Hay hos Bahne, 460 kr.

Køb her
/2023-02-14/rowse.png

Serum, Rowse, 360 kr.

Køb her
/2023-02-14/loewe.jpg

Duftlys, Loewe, 620 kr.

Køb her
/2023-02-14/cos.png

Strik, Cos, 1.750 kr.

Køb her
/2023-02-14/damernes-magasin.png

Rose, Damernes Magasin, 350 kr.

Køb her
/2023-02-14/trine-tuxen.png

Keramikskål, Trine Tuxen hos Wood Wood, 2.500 kr.

Køb her